EarthQuaker Devices Organizer pedal

May 1, 2019, 4:43 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Üdv !

Eladóvá vált, ez a maga nemében különleges butik pedál !




Az Organizer egy polifonikus orgonaszimulátor, amely régi idők orgonahangját, és a ritkaságszámba menő ˝Guitorgan˝ hangját utánozza. Meleg, analóg hangzású effekt, megfűszerezve némi Leslie érzettel. A gitárunk vagy basszusgitárunk teljes hangterjedelmén használhatjuk, legyen szó akár akkord-, akár szólójátékról. Sőt bátran használjuk ének, dob vagy fúvóshangra is. A pedál részben analóg, részben digitális komponensekből épül fel.

A szabályzók:
Up, down: magas és mély oktáv hozzákeverése
Choir: az oktávokkal módosított jelhez kórus effekt, és egy kevés delay hozzáadása, amitől olyan igazi templomi orgona hang képződik.
Direct: az tiszta jel jelszintje
Tone: magas frekvenciák kiszűrése
Lag: az effektezett jel késleltetése

Egyedileg, kézzel készült pedál. Made in USA.

9V tápellátást igényel, elemről nem használható. Láncolt tápellátás nem javasolt.

A pedált én vettem ebay-en tavaly télen kb. Szinte alig használt, és azt a pár órát is csak szobában, így természetesen karc, és ütés mentes továbbá tökéletesen működőképes ˝gyári˝ állapotú, pont mint ha boltból vennéd ! Minden tartozéka megvan hozzá ami a képeken is látszik . Az eladás oka csupán annyi, hogy nem passzolunk annyira mint hittem, mindamellett nagyon izgalmas pedál ! Boltban itthon két helyen kapni csak, és ott 74 - 75.000 Ft-ért lehet a tied, pontosan ugyanebben az állapotban mint ez !

Pl : www.muziker.hu

Ha bolti állapotút akarsz olcsóbban, akkor ez a te pedálod !

Amit én kínálok eladásra az a V1 -es, ami annyiban különbözik a V2-től, hogy ˝hagyományos˝ arretáló (kattanós) lábkapcsolója van, ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy picit keményebb a kapcsolója mint az újabban elterjedt ˝soft touch˝ lábkapcsolóknak (nem is értem emiatt miért kell V2 -nek árulni az újat mindegy..), ezen kívül pontosan ugyanazok ... Nem is gondolom, hogy túl nagy jelentősége van ennek, de gondoltam le írom ezt is, mert nem árulok soha zsákbamacskát ... Azt kapod ami ide le van írva, és ami a képeken szerepel !

Házhoz szállítás DPD futárral belföldön megoldható a vevő terhére, díja 1.380 Ft, utánvétellel +1.000 Ft, Fox automatába 700 Ft, személyesen Vácon vehető át !

Árulok más pedált is nézz fel a hirdetéseimhez !

Hívj vagy írj bátran, minden meg keresésre válaszolok ! Meris Enzo érdekel mással ne keress !
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Aguilar DB925
Aguilar DB925