BOSS BR 80 digital recorder

July 28, 2023, 5:26 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy használt,de nagyon szép állapotban lévő BR 80as felvevő,mp3as lejátszó,effektprocesszor
dobgép...stb Zseniális találmány, főleg gitárosoknak basszusgitárosoknak, de énekeseknek is ajánlott.
Akit érdekel hívjon és mesélek róla.
Ára megegyezés szerint, reális árat szeretnék érte..csere nem érdekel,de olcsóbb hangszert beszámítok..
Leírása:
Háromféle mód: MTR (többsávos felvevő), eBand, és Live Rec
Közvetlenül SD/SDHC memória kártyára rögzít (akár 32 GB-ig)
Beépített, kiváló minőségű sztereó kondenzátor mikrofon
64 virtuális sáv és 8 egyszerre lejátszható sáv
eBand funkció a frázisokra és zenei kíséretekre történő gyakorláshoz
Nagyszámú beépített kíséret sáv és ritmus pattern
Világszínvonalú COSM erősítő és effekt modellek
Használható beépített effektekkel rendelkező USB audio interfészként is
Tartozék SONAR X1 LE szoftver

Látogass el a honlapunkra is!
www.kisshangszer.hu/


Érdi üzletünkben a Roland, Boss és Cort termékekre
garantáltan a legjobb árat ajánljuk.
/pl a sláger termékeink.. Boss GT 1000,Boss ME80, Boss GR 55, Boss SY 300, Boss Katana, Roland Blues Cube,
Boss RC1,Boss RC30,Boss RC 300,..stb
Várom jelentkezéseteket, elsősorban telefonon.
Az alábbi márkák beszámítása lehetséges:
/Marshall, Laney, Vox, Line 6 ,Ibanez, Sigma, Martin, Music Man, PRS, Peavey, Epiphone, Fender, Korg, Tama, Sonor, Ludwig, Yamaha, Squier,..stb/


ZSEBSTÚDIÓ GITÁROSOK SZÁMÁRA
Az új, akár a zsebünkben elférő BOSS Micro BR BR-80, a legkiválóbb hordozható felvevő és jammelő eszközök gitárosok és egyéb zenészek számára. Három különféle módban használhatjuk: nyolcsávos MTR (Többsávos felvevő) módban; eBand módban a színpadi kíséret sávok, vagy gyakorlás érdekében; valamint Live Rec módban, a kiváló minőségű sztereó felvételek érdekében. A három mód akár szabadon kombinálható is. Például Live Rec módban rögzítünk egy ötletet, majd beimportáljuk azt MTR módba, mint egy dal alapja és rájátszunk további sávokat. A dal elkészültével betöltjük azt az eBand módba és egyből kíséret sávként használhatjuk a bulikban. BR-80-at minden zenésznek!

KOMPLETT STÚDIÓ MEGOLDÁS UTAZÓ ZENÉSZEK SZÁMÁRA
Ne tévesszen meg a méret - ez a kis stúdió igazán mindent tud! Az MTR (Többsávos felvevő) módban 64 V-sávot használhatunk és egyszerre 8 sávot tudunk lejátszani. Emellett még egy sztereó ritmus sáv is rendelkezésünkre áll, ahol számos kiváló groove közül választhatunk. Az intuitív felhasználói interfész folytatja a BOSS BR-sorozatánál megszokott egyszerű kezelhetőség tradícióit, olyan grafikai designnal, mely követi egy hagyományos felvevő konzol logikáját. A beépített EQ, zengető, mastering eszközök, valamint a COSM erősítő modellek és a gitár, basszusgitár, ének effektek egy kiválóan használható, profi felvevőeszközzé teszik a BR-80-at.

VIRTUÁLIS JAM BAND
A BR-80 eBand módja remek lehetőséget nyújt, hogy kedvenc dalainkra gyakorolhassunk. A tartozék eBand Song List Editor szoftver segítségével CD, MP3 és WAV hangfájlokat importálhatunk számítógépről USB-n keresztül. A Center Cancel funkció képes minimalizálni a dalokból a fő énekszólamot, vagy a szólókat, a Minus One használat érdekében. Az eBand mód továbbá kiváló gyakorlóeszköz, ahol felvehetjük játékunkat, majd állíthatjuk a lejátszás sebességét sőt a hangmagasságot is.

BEÉPÍTETT SZTEREÓ MIKROFON
A beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően, a BR-80 Live Rec módjában bármikor, azonnal készíthetünk sztereó felvételeket. Rögzíthetünk éneket, akusztikus hangszereket és dal ötleteket rögtön az inspiráció pillanatában. A felvett hangfájlok könnyedén beimportálhatók a BR-80 MTR módjába, ahol több sávon hozzájátszhatunk a korábban rögzített alapötlethez.

CSÚCSMINŐSÉGŰ MULTI EFFEKTEK
A BR-80 tele van profi multi effektekkel, melyekért egy új fejlesztésű custom DSP chip felel. A több mint 40 COSM erősítő modell azonnali hozzáférést biztosít a jobbnál-jobb gitár és basszushangokhoz. A gyári Patch-ek kiválóan alkalmazhatók és azonnal használhatók, azonban ha úgy akarjuk, szabadon belenyúlhatunk a hangzásba és menthetjük is azt. A dedikált ének effektek, mint a duplázó, harmónia effektek és hangmagasság korrektor, stb., a BOSS VE-20 minőségében szólalnak meg.

PC EGYÜTTMŰKÖDÉS
Az ultra-flexibilis BR-80 használható önálló digitális felvevőként éppúgy, mint USB-audio interfészként számítógépre csatlakoztatva. A BR-80-hoz tartozik egy SONAR X1 LE DAW szoftver is (Windows-ra), mely teljes körű PC-alapú zenekészítést tesz lehetővé, latency mentes környezetben, COSM erősítő és effekt modellekkel. Továbbá a tartozék Wave Converter szoftver segítségével könnyedén elvégezhető az adatcsere a BR-80 és a SONAR X1 LE, vagy bármilyen egyéb DAW szoftver között.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »