Ibanez 2370 Japan 1972 electric guitar

April 23, 2018, 11:38 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó vált kihasználatlanság miatt ez a gyönyörű hangszer. Ezt a vintage 70-es évek elején gyártott Ibanez 2370-es gitárt természetesen Japánban gyártották. Ebből az időszakokból kerültek ki az ugyenevezett ˝lawsuit˝ gitárok, mivel sokak szerint jobban sikerültek ezek az eredeti gitároknál. Nagyon szép, telt, vintage hang, nem összehasonlítható a mostani Epiphone-okkal. Ár-értékben a legjobb Es 335 a piacon.

A képeken látható esztétikai sérülésektől eltekintve szép, korát meghazuttoló állapotban van. A felső nyereg szélessége 43mm. A nyakánál láthattok egy plusz fa betoldást, amit azért kellett berakni, mert az egyik tulaja kimarta valamiért a fát. Ez ne ijesszen meg senkit, kizárólag esztétikai problémáról van szó, a hangját ezt nem befolyásolja. jelenleg 11-es húrokkal van szerelve. Még sosem bundozták újra ezt a hangszert, ezért ez rá fér egy beállítással együtt.

Budapesten a 3. kerületben a próbatermünkben kipróbálható egy 40W-os full csöves kombón vagy Nyíregyházán is Egerben is megtekinthető.

Az ár nem alkuképes, tokot nem tartalmaz.

Keressetek nyugodtan telefonon a részletekért.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »