Digitech RP-21d multi-effect

August 3, 2018, 3:19 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

1999-es gyártás, akkoriban a Digitech legnagyobb padlóeffektje volt, csöves előfokkal, digitális modulációs effektekkel, minőségi (sok mai multit megszégyenítő) hanggal. Ebben még benne van az anyag, robosztus, atomvillanás-álló kivitel :)
Hihetetlen mélységig programozható, bármelyik effekt bármelyik paramétere bármelyik pedálra kiosztható, egy pedálra akár több paraméter is, de mégsem bonyolult. A pedál midi kontrollernek is használható, effekthurokba is köthető. Megvan még a gyári doboza, leírása, adok hozzá tartalék csövet (12AX7), mikrokapcsolókat, a programozásban segítek, ha kell.
Nagyon vigyáztam rá, élete nagy részét pedálboardban töltötte.
Apró hibája, hogy az expression pedál némelyik pozícióban nem ad jelet. (az első és a hátsó pozíciók közötti tartomány 128 digitre van felosztva, ezek közül jó néhány kimarad, ezért kissé szögletes a működése. (Én nem használtam az expression pedált, ezért nem is foglalkoztam vele, de külső expression pedállal is használható)

Cserébe Sennheiser E609/906, vagy eredeti állapotú, 1973-as, vagy az előtti Celestion hangszóró, esetleg min. 650x290x130mm belső méretű pedalboard érdekelhet (utóbbi esetben boltolhatjuk mellé a jelenlegi pedalboard-omat, amibe ez pont beleillik - a legelső képen látható).
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »