Mákosamp Bass Poweramp bass guitar amplifier

April 20, 2018, 10:16 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált a 2011-ben saját részre készített Mákos Amp basszusgitár végfokom.
4 db KT88 végfokcső van benne (Sovtek belső- és Svetlana külső pár), melyek páronként is meghajthatóak. Így vagy 200 W vagy 100 W teljesítménnyel üzemel; kérdés, hogy mennyire szeretnél falat bontani. Ha valamelyik csőpár már a végét járja, akkor simán át lehet kapcsolni a másik párra, mentendő a buli, próba, stb. Bármilyen impedanciájú hangfalat rá lehet kötni (képen látszik). A fej alatt kialakításra került egy 2 U rack rész is, így a megfelelő előfok (vagy előfokok!) normális beépítése megoldott, plusz tehetsz bele hangolót vagy feszültségvédelmet vagy amit szeretnél.
A fejen látható két állású Hump kapcsoló egyik állásban magasat és mélyet emel (közepet vág), a másik állásban meg pont fordítva.
Mákos mesterrel frissen átnézetve, bemérve, csövek cserélve azonnal használható cucc (az ő honlapján plusz infók). Pont-pont vezetékelés, kézzel készítve, profi darab.

Félreértések elkerülése végett: ez egy komplett fej, de előfok szekció nincs benne. Nem lehet szabályozni az EQ-t és a gitár gain-t. Egy EQ pedállal azonban azonnal használható.
Ha valaki ˝one big button˝ párti, akkor egy aktív gitárral is jól meg tudja hajtani.

Csere 4 húros basszusgitárra értékegyeztetéssel.
Köszi, hogy elolvastad!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »