Epiphone ES 339 Pro electric guitar

October 17, 2017, 4:04 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a képeken látható hibátlanul muzsikáló, leverődés és egyéb sérüléstől mentes natúr Epiphone ES 339 pro elektromos gitár (tokom nincs hozzá, nem is volt).
Két humbucker, 3 állású kapcsoló, első és hátsó pick up is felezhető (push-pull), két hangerő és két hangszín poti, A bundjai nem kopottak, a jack aljzata rendben, a hangolókulcsaival sincsen semmi probléma.
Sokféle hangszín kicsikarható belőle a push pull potiknak, és a két tone-nak köszönhetően. Rock (pl. AC/DC-t nyomtam vele, nem hagyott cserben), blues, jazz abszolút fekszik neki. Az üreges testnek köszönhetően máshogy szól, mint egy tömör testű gitár, egészen szép, ˝füstös˝ hangszíne van. Aki egy korrekt árú, megbízható és sokoldalú gitárt keres, ami több műfajban is megállja a helyét, annak nyugodt szívvel ajánlom.
Egy Gibson SG-be akarom fektetni az árát, ezért semmilyen csere és beszámítás nem érdekel, csak készpénzes érdeklődők. Köszönöm!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »