M-Audio M-Track 2x2 sound card

August 22, 2017, 6:49 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált M-Audio M-Track C-series külső hangkártyám. Az eladás oka, hogy vettem egy új hangkártyát... Áprilisban vásároltam, jövő év április közepéig van még rajta garancia. Semmi baja, újszerű, végig egy helyen használtam. Ének, illetve gitár felvételre is hibátlan. Windowshoz és MAC-hez is passzol.

További infók:
Kristálytiszta hangzás
Az M-Audio C-Szériás interfészekkel jó minőségű jelet rögzíthetünk, az új pro ˝Crystal˝ előerősítőnek köszönhetően. Tervezése során külön figyelmet fordítottak a Crystal előerősítőkre, ami zenészek és producerek számára transzparens, alacsony zajú megoldás ami garantálja hogy mikrofonjaid legjobban hangozzanak, és elképesztő teljesítményt nyújtson, a +48v-os Phantom tápjával minden mikrofon típus megfelelő legyen, még a legjobb minőségű kondenzátor mikrofonok is.

Hordozható, Stúdió minőségű rögzítő
Az M-Track 2x2 A/D konverterekkel van felszerelve a 24 bites felbontásért, a legapróbb dinamikus tartomány észleléséhez, ami rögzít minden hangot. Amikor 192kHz-nél magasabb sample aránnyal van kombinálva, biztos lehetsz benne, hogy a felvételek kristály tiszták, és az eredeti forrástól nem eltérőek.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »