KSP Stratocaster electric guitar

June 22, 2017, 10:58 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Köszi, hogy benéztél!

Ha elolvasod már azzal támogatsz egy csodálatos embert, aki remek hangszer készítő is. Minden munkájában benne van az egyénisége a filozófiája, vigyázz ha egyszer KSP-t veszel a kezedbe, más gitár nem nagyon fog tetszeni :-)! Az árban benne foglaltatik egy teljes körű beállítás is. Természetesen a gitár be van állítva, ez bármikor igénybe vehető, akár hónapokkal később is.

Szerintem hallható minden :-), bár csak egy kicsi kézi kamerával készült a felvétel!



Éger test (nem KSP 2007 Korea), juhar nyak,(új) juhar fogólap (Sanyi bácsi évtizedek óta száradó,kiváló anyagaiból, selyemlakkozással kezelve,csont nyereg), Stewmac amerikai bundok (22 bund, új), Duncan Designed hangszedők,Wilkinson hangolókulcsok.(új) 10-es húrokkal beállítva.
A nyakra örök garancia vonatkozik mint minden KSP gitárra, természetesen a bundok kopását leszámítva.

A test gyönyörű, egy-két mikro karc semmi több. A nyaka pedig a csíkos juharnak köszönhetően lényegesen magasabb árkategória, mint amennyiért a gitár hirdetve van.
Gazdagon, melegen, dinamikusan szól minden tartományban. Ár érték arányban felülmúlhatatlan.


Veszprémben kipróbálható, Budapestre el tudom juttatni komoly szándék esetén! Postázom is, ha nem alkudozol túl sokat, szállítás költsége az árban!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »