- Les Paul jellegű body

May 13, 2017, 7:02 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Ismeretlen márkájú test. Szinte tökéletes Gibson specifikáció, méretre, bár súlyra kicsit talán könnyebb és a nyak kényelmesebb, játszhatóbb. Szép mahagóni, a képeken látható toppal, ahogy a ˝meztelen˝ képeken látszik. Sajnos a top illesztése nem a gitár felénél történt, feltehetőleg eredetileg is egyszínű, festett volt. Csont nyereg és természetesen ragasztott nyak (nem long tenon). A félreértések elkerülése végett, a gitár jelenlegi állapota a fekete. A natúr képek is ugyanarról a gitárról készültek a fekete festés előtt, hogy a faanyag jól látható legyen. Fantasztikus testhang. A gitár projekt gitár volt, egy réteg festést és nitró lakkot kapott, semmi egyebet. Egy kis kapcsoló lett beépítve a nyaki humbi felezéséhez (igen, megfúrtam a topot, pokolra jutok érte, tudom). A festés néhol kicsit vékony lett, ahogy látszik. Nekem a hangja számított, az meg kiváló. Jumbo bundok, jó állapotban. Mindene rendben, műszakilag is tökéletes. Szinte új, 10-es Elixir húrkokkal kipróbálható. Kisérletezés okán eladó. AZ ÁR CSAK A TESTRE ÉS MINDEN HARDVERRE, DE HANGSZEDŐK NÉLKÜL ÉRTENDŐ.

Esetleg mehet Ibanez Quantum hangszedőkkel (természetesen beszerelve), megegyezés szerinti, baráti áron.

Az ár semmiképpen nem alkuképes, ha nem megy el ennyiért, marad. Számolgassatok kicsit, mennyiért lehet beszerezni egy minőségi testet, kulcsokat, elektronikát.

Cserébe, beszámításra érdekelhet 2x12-es láda, kis csöves fej, pedálok.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads