- Hangszedők more in one

March 22, 2017, 5:14 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Az úgy történt, hogy egy időben elég sokat kísérletezgettem különböző pickupokkal, főleg humbuckerekkel. Az lett ennek a vége, hogy rajtam maradt jópár használaton kívüli darab, amelyeket kiszereltem a gitárokból, hogy kísérletezni tudjak. Ezeket most szeretném eladni, mert igazán nem látok már rá esélyt, hogy valaha kezdenék még velük valamit. (A fotókon valamennyi darab megvizslatható)

Annyit elmondok azért, hogy az alnico-s Epiphone szedőpár szerintem teljesen korrektül szól, a Gibson szedőpár, amit betettem helyettük, persze érettebb és definiáltabb ugyan, de nem gyakorlott fül számára szinte nem is észrevehető a különbség, az Epi is nagyon meleg és élő hangot ad le. A többi szedő márkáját nem ismertem, de azokról is el tudom mondani, hogy egyik sem volt bántóan gagyi, mindegyik tisztességesen működött és megszólalt.

A szedőket Les Paulokból, SG-ből, meg persze egy Telecasterből szereltem ki.

Így egyben szeretném őket eladni, első sorban barkácsolókra, esetleg hobbi hangszerkészítőkre gondolok, de persze olyan mezei zenészeknek is jó üzlet lehet, akik olcsó hangszert tudtak csak megvenni, és kicsit előrelépnének. Főleg az Epiphone-t merem ajánlani amatőr zenekaroknak.

Ha nem tetszik az egyben 18.000 forintért eladós gondolatom, akkor külön-külön is tárgyalhatunk a szedőkről, de értelemszerűen akkor picit más az ár. Ilyesmire gondoltam:

- Epiphone szedőpár egyben: 10.000,- Ft
- Telecaster (nem tudom a márkáját) szedőpár: 8.000,- Ft
- A 3 db fedett RoHS humbucker egyben: 4.000,- Ft

Szükség esetén postázom is persze a szedőket, de kizárólag előreutalással, és a postaköltség ezesetben a vevőé.

Cserélni nem szeretnék most, köszönöm! Szeretettel várom a jelentkezéseket.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »