Fender American Standard Precision PJ bass guitar

February 17, 2017, 6:17 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladásra kínálom tökéletes műszaki állapotban lévő, szakember (Váradi Péter) által frissen beállított, ritka színű 2008-as Fender American Standard Precision basszusgitáromat. A hangszer már PJ-vé átalakítva érkezett hozzám, ami azt jelenti, hogy egy hídi Jazz Bass szedőt is kapott a középső állásba helyezett P-Bass szedő mögé, így jelentősen szélesebb skálán lehet hangzásokat kihozni belőle. Én a teljes beállítás mellett PCD műhelyében végeztettem a hangszedők cseréjét, a passzív elektronika frissítését (új poti, új jack aljzat), a koptatólap cseréjét (fehérről fekete made in USA koptatóra) és a nut cseréjét (műanyagról grafit TUSQ-ra). Ezeket a fontos minőségi upgrade-eket leszámítva a hangszeren minden más eredeti (kulcsok, nyakpálca csavar, híd, stb). A lakkozás a rendszeres használatból származó természetes finom karcokat leszámítva leverődés-mentes, a bundok is jó állapotban vannak. A hangszer nyaka szenzációsan kényelmes, a grafit pálca miatt jól paraméterezhető. A pickupok üregét szakember kifújta grafittal, a jobb szigetelés érdekében. A fogólap szélén lévő pozíció-jelző pöttyök foszforeszkálnak, ergo feltöltheted a telefonod vakujával, vagy egy kis zseblámpa fényével és a töltés idejétől függően 25-60 percig világítanak, ami segítség lesz koncertezés közben. Hasznos upgrade. A hangszerhez tokot nem kaptam, így én sem tudok adni. Ha jössz kipróbálni, a pénz mellett legyen nálad egy tok is, amiben el tudod vinni.

Adatok:
- szín: Charcoal Frost Metallic
- gyártás éve: 2008
- húrok: Elixir NPS .045-.105
- Preckó hangszedő: Seymour Duncan SPB-2 (made in USA, Medgyesi Tibortól beszerezve)
- Jazz hangszedő: Seymour Duncan STK-J2B (made in USA, Medgyesi Tibortól beszerezve)
- nut: GraphTech TUSQ nut (made in Canada)

A hangszer nem lopott, ezen kívül rejtett vagy látható hibája nincs. Működése hibátlan, a Seymour Duncan szedőknek köszönhetően hangja elképesztően masszív. Mivel hangszerész állította be és nézte át, jelenleg teljesen tökéletes állapotban van műszakilag. Az eladás oka: Duck Dunn signature basszusgitárt fogok venni.

FONTOS! Az eladás nem sürgős, mivel a hangszert jelenleg is boldogan tudom használni - ettől függetlenül megfelelő ajánlat esetén megválok tőle. Csere nem érdekel, postázás nem működhet. Kipróbálni Budapest XI. kerületében lehet, előzetes egyeztetést követően.

Köszönöm a figyelmet :-)
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »