OLP John Petrucci signature electric guitar

March 25, 2017, 7:37 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Hali!

Eladó egy OLP John Perucci signature gitárom saját eredeti gyári tokjával! Képen látható szép állapotban!
Hát mit mondjak róla... Húú... Amikor beszámításba hozták hozzám nagyon ódzkodtam tőle... Sőt eleve nagy előítéletekkel álltam hozzá... De Amikor a kezembe vettem! akkor győzött meg igazán a minősége, ÁRÁHOZ KÉPEST!
Annyira masszív és tökéletes összeillesztésű hangszer hogy nem hittem a szememnek... Na meg a tremolója! Ezt merre m állítani hogy ennyi pénzért ilyen joo minőségű tremolójú hangszert nem láttam... Az ibanezek elbújhatnak mellette és minden egyéb hangszer! kb 200e Ftig... És ezt többen is tanúsítják! (megjegyzem ezt lehet előre és hátra is nyúzni +berreg is hibátlanul! Amúgy egy vintage hátul befűzős stabil tremolóról beszélünk!)
És még a hangja is nagyon joo. Őszintén bevallva egy hibája van de ez az árkategória miatt sem nevezhetjük hibának... Na a lényeg ami szerintem picit gyenge minőségű az a pick uppok. De azok sem vészesek tényleg nagyon jook! Csak azon észre lehet venni hogy annyira nem nagy számok pl mint egy epiphone hangszedő... :)
Hát szóval az eladás oka... Tényleg csak annyi hogy nekem ilyen kategóriájú hangszerekre nincs szükségem, és ennyi gitárra sem. + Beszámításból jött! Tehát amúgy egy nagyon kényelmes és joo hangszerről beszélünk! :) Aki ebben az árkategóriában keres tremolós hangszert annak csak ezt ajánlom mind hangzásban, mind minőségben, mind tremoló stabilitásában! Ezzel nem kell szenvedni mert cserélgetni meg után gyártani dolgokat mint az ibanez és egyéb gyenge minőségű floyd vagy licensed floydszerű tremolókban!
Videót azért nem linkelek ki mert egyrészt mindenki tud találni, meg ki kell próbálni hiába írsogálok ezt azt... akkor tudja meg mindenki.. a gibsonomra sem írt egy értelmes ember sem és az első ember aki kipróbálta úgy hogy nem is azt akarta megvenni egyből megvette! Tehát... Ne a netről akarjátok megtudni hogy milyen, ki kell próbálni! Budapesten szinte bárhova el tudom vinni, mindenki ki tudja próbálni a saját cuccán stb.. nem lesz zsákbamacska! Jah és a kipróbálás meglepő módon kapaszkodjatok meg!! :D INGYENES... húúúha... :D
JAH ÉS MUSIC MAN, JOHN PETRUCCI, DREAM THEATER FANOKNAK KÖTELEZŐ!!!! ( másoknak is ;) )
Árral kapcsolatban ajánlatokat várok!!
POSTA mehet a vevő felelősségére és terhére!
CSERE/BESZÁMÍTÁS hááát legyen az hogy írd meg mit hogyan merre szeretnél és majd meglátjuk! :D Max nemet mondok semmi baj nem történik! :D
Specs.:
www.guitar.com.au

Írj nyugodtan! kb 24 órában elérhető vagyok!
Köszi hogy benéztél! :D
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »