Any other that is not an instrument » Other » Samsung »     |   ALL from Samsung »

Samsung R210S other

INACTIVE AD

EXCHANGE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "351038"   March 30, 2018, 12:24 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Good condition [used]

Town : Erdőbénye | Map ->

Price: € 381
123 456 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Cseréljünk. Gitárhangolóra, vagy gitár kábelra cserélhető egy Samsung nyomógombos T-mobilos feltöltőkártyás mobiltelefon töltővel. (Csak 30-as sim kártya kell bele.) Régebbi típus, de üzemképes.
Mai kis bemutatóm a Samsung R210s-ről szól. Nem egy új darab, 2001-es modell. A Samsung ezzel a készülékkel lett híres Magyarországon, azelőtt alig forgalmaztak nálunk Samsung-ot. Klasszikus nyomógombos kialakítású ( angolul `Candybar` ). A gomb kiosztás is a szokásos: két softkey, `fel`- `le` gomb, hívás indító és befejező gomb, wap/ clear gomb. Az előlap kialakítása hasonlatos a Nokia 3210- hez: A kijelző magasabban van, mint a gombok, így a kijelző körüli keret könnyen kopik, például zsebben. Az LCD nagyon jól mutat, támogatja az animációkat is, illetve a megvilágítása kék színű, ettől lesz `zseblámpa`, ahogy akkor reklámozták...A Samsung V200-hoz hasonlóan, a be- és kikapcsolás animált.
Érdeklődni a megadott elérhetőségeken.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »