EHX Micro Synthesizer effect group

February 8, 2017, 1:47 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kihasználatlanság miatt második szériás EHX Micro Synth + Digitech sustainer jó állapotban eladó. Külön-külön is elvihetőek, együtt kedvezményesek.

Micro Synth

Ez a pedál egy tényleg különleges darab - tulajdonképpen egy szintetizátor, ami a gitár jelét használja fel. Hagyományos elektromos gitárokra van kitalálva, nem kell hozzá speciális gitárszinti pickup. A végeredmény egy moog-ot idéző fuzz szerű gitár-szinti hang, melynek karakterét különböző filterekkel (rezonancia, mélyoktáv, stb.) lehet állítani. Érdemes meghallgatni youtube-on egy-két demót róla (erről a szériáról is vannak fenn videók).
Ahogy a képeken is látszik, a Micro Synth karcos már kicsit és a Rate potméter fehér burkolata már nincs meg, de a működése kifogástalan. Szerintem nagyon jó cucc, brutális hangja van. Eladásának az oka az, hogy a bandánk hangzásába nem nagyon tudtuk beilleszteni, annál meg többet ér, hogy a polcról figyeljen.
Adapter természetesen jár hozzá.
Ára: 65 e Ft

Digitech Main Squeeze

Digitech Main Squeeze compressor/sustainer ˝tartozékként˝ szintén eladó. A Micro Synth-hez elég hasznos kiegészítés, hiszen a sustainer kitartja a jelet, amivel sokkal hosszabb lecsengés érhető el a Micro Synthivel, mint alapból. Én kizárólag a Micro Synth miatt vettem anno, és teljesen bevállt hozzá. Ennek megfelelően ez tényleg egy alig használt darab.
Ára: 15 e Ft

Kettő együtt 75 e Ft-ért elvihető
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads


Special offer

Zoom MS-60B SET
Zoom MS-60B SET