BOSS VE 5 Vokál Processzor vocal multi-effects

April 10, 2018, 3:22 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó vagy cserélhető egy teljesen új vokálgép.Listaára: Az alábbi márkák érdekelnek beszámítás esetén:
/Boss,Zoom,Digitech,Roland,Korg,Line 6,Vox,Epiphone,Ibanez,Cort,Samick,Framus,Warwick,Marshall,Peavey,PRS,Music Man,Gibson,Fender,Squier,Yamaha,Tama,Ludwig,Premier,Dynacord,Alesis,Mackie,....stb
Termék leírás:
Hang duplázása, oktáv le/fel a saját hang mellett
Több szólamú vokál egyedül
Egyszerű kezelhetőség
Hatféle kiváló minőségű ének effekt, a VE-20-ból (zengető, visszhang, Double/Harmony, dinamika effektek, Pitch Correct, Tone/SFX)
A Frázis Looper-rel még érdekesebbé tehetjük előadásunkat, vokál szólamokat énekelhetünk fel, vagy akár beat-boxolhatunk is.
A Favorite Sound funkció segítségével azonnal elérhetők a kedvenc hangzások.
Ideális koncertekre és otthoni használatra egyarán (a mikrofon állvány adapter tartozék)
Beépített mikrofon az azonnali használhatóság érdekében
Aux bemenet külső zenelejátszó csatlakoztatásához
Elemről is működtethető (AC adapter külön megvásárolható)




Fehér színben







Kompakt ének processzor, egyszerű kezelhetőséggel
Énekelj, mint egy sztár a VE-5-tel - sokoldalú ének processzor, mely elég könnyen kezelhető, ahhoz hogy kezdők is használják, ugyanakkor kiváló minőséget biztosít még a profik számára is. Használható a készülék színpadon mikrofonállványra szerelve, vagy akár stúdióban vagy otthon asztali eszközként is. A VE-5 fizikai kialakítása kompakt és könnyű, a benne található effektek viszont igazán profik (a népszerű VE-20 ének processzorból adoptálódtak). A VE-5 ideális eszköz utcai zenélésre is, mivel működik elemről, valamint található benne egy frázis looper felvevő egység is.



Egyszerű és intuitív működetés
Kezdőktől a haladókig, bármilyen énekes kiválóan használhatja a VE-5-öt. Még az új technikáktól félők, vagy a hobbi zenészek is élvezettel használhatják ezt a kreatív processzort, annyira egyszerű a kezelhetősége. Kedvenc hangzásaink egyetlen gombnyomással előhívhatók a Favorite Sound funkció segítségével.

Változatos alkalmazási területek
A VE-5 számtalan sokféle alkalmazható. Tökéletes élő koncertekre; a tartozék szerelő adapterrel bármilyen mikrofonállványra felszerelhető. A VE-5 egyes funkciói lábkapcsolóról válthatók, így szabad kezet kap az énekes. Elemről működtetve a VE-5 ideális eszköz utcazenélésre. Továbbá otthon is használható asztali processzorként.



Kiváló gyári beállítások és csúcsminőségű effektek
A VE-5-ben hatféle csúcsminőségű effektet és számos speciális effektet találunk, melyek a népszerű VE-20-ból kerültek át az eszközbe. Szép teret adhatunk énekünknek a zengető, vagy visszhang segítségével, vagy egyenletes hangerő szinteket érhetünk el a dinamika processzornak köszönhetően. A Doulbe/Harmonizer effektekkel vastagíthatjuk az énekhangot, a Pitch Correct-tel pedig kijavíthatjuk az intonációs hibákat. Kísérletezhetünk az electro-pop műfajban közkedvelt Robot hangszínnel, vagy egyedivé tehetjük megszólalásunkat a torzító, Radio és Strobe effektekkel. Akár ikonikus pitch correct effekezést is elérhetünk, ami olyan jellegzetes egyes hip-hop és pop sllágerekben.

Beépített Frázis Looper
A VE-5 frázis looperébe felvehetünk és egymásra rétegezhetünk énekszólamokat. Valósidőben vokálozhatunk a saját énekhangunkra, vagy építhetünk fel komplett beat-box előadásokat. Ezzel a kreatív funkcióval iagzán izgalmassá tehetjük koncertjeinket.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Zoom MS-60B SET
Zoom MS-60B SET