Mesa Boogie JP-2C gitarreverstärker-kopf

August 20, 2023, 9:57 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---
huen
Megfelelő ajánlat esetén megfontolnám Mesa/Boogie JP2C John Petrucci Signature erősítőm eladását.
Azt hiszem, ez az a cucc, amit nem kell bemutatni. 3 csatorna (gyönyörű, Mesa Lonestar tiszta, IIC+ ritmus és lead csatornák), 2 graphic EQ, Shred mód, csodálatos minőségű effektloop, kapcsolható 100/60 watt, CabClone, MIDI, stb. A hard rock / metál erősítők Rolls-Royce-a, sokak számára a Szent Grál (számomra is). Hiába jött ki a Mark VII, továbbra is ez a zászlóshajó Boogie.
A YouTube-on rengeteg videó fellelhető róla, ahol a hangját és képességeit is részletesen bemutatják. Itt nincs mellébeszélés és kamu, akár a Petrucci hangot, akár a Metallica-féle IIC+ hangot keresed, az eredetin kívül csak ez tudja nagyon hasonlóan.
Az erősítő gyönyörű állapotban van. 2018-as, tehát már tartalmazza a gyári effekt loop kiigazítást. Lábkapcsolója, annak kábele és saját fejhuzata jár hozzá.
Nem akarok kisregényt írni a jelenlegi európai Mesa helyzetről, illetve az 1-2 hónapja történt amerikai áremelkedésről, aki ilyen erősítőben gondolkodik, az tisztában van a nagyságrendekkel, körülnézett már a Reverben és máshol, hogy mik a jelenlegi EU-n belüli reális használt árak. Ugyanígy nem ecsetelném a beszerezhetőséget sem, kicsit fehér holló az eszköz. Ráadásul szériaszám alapján pre-Gibson de már gyárilag FX loop fixes... akinek a minőség a fontos, az tudja miről van szó. Ilyet nem kapsz újonnan :)
A fentieknek megfelelően kérlek egymás idejét tiszteletben tartva csak akkor jelentkezz, ha a fenti nagyságrendben tennél ajánlatot akár forintban, akár euróban.
Csere illetve beszámítás elsősorban az alábbi gitárok esetén érdekelhet: Gibson LP Reissue szériák, HH pickup kiosztású Suhr (Modern, Pete Thorn), Tom Anderson, Fender Yngwie Malmsteen Signature (YJM) gitárok. De kérdezz meg, nyitott vagyok a megállapodásra korrekt feltételekkel más hangszerek esetén is.
Komoly és bizonyított vételi szándék esetén előre egyeztetett időpontban és feltételekkel az országon belül a kívánt helyre tudom vinni megvásárlás céljából, de Budapesten is találkozhatunk egy próbateremben.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »