E-Gitarren Topteile » Fußschalter » G lab »     |   alle G lab »

G lab G-Lab GSC fußschalter

VERKäUFLICH

Anzeigenummer: "611717"   March 18, 2023, 11:17 pm


Anmeldung von Missbrauch : Anmeldung von problematischer Anzeige->
Status : Wie neu [gebraucht]

Anzeiger : Madarász Zoli
Telefonnumer : +36304875919
Ort : Jászberény | Mappe ->

Preis: € 255,00
100.000,00 Ft
Favorit: Bemerkung als Favorit
 
Eladó a hirdetésben található lábkapcsoló eredeti tápegységével együtt. Bővebb információért kérem keressen telefonos elérhetőségemen!

Leírás szabad fordításban:
˝A modern zene különféle elektromos gitáreffektusok alkalmazására kényszeríti a gitárosokat.
Következésképpen sok játékos rendelkezik különféle felszerelésekkel: pedál effektek (stomp box) - egy vagy több, előerősítők, erősítők stb.
A különféle effektusok közötti váltás szükségessége nemcsak a különböző lejátszott dalok között jelenik meg, hanem egy adott dal közben is. Az effektusok közötti váltás és a megfelelő beállítások módosítása (összefoglaló néven preset) viszonylag nehezen kezelhető (több lábkapcsoló megnyomása és/vagy a gombok elforgatása és a kapcsolók vagy gombok egyidejű megnyomása).
Egy idő után az effektusok kapcsolási és beállítási problémája korlátozza a teljesítményt és a kreatív kapacitást (hiábavaló olyan előadásokat létrehozni, amelyek nem valósíthatók meg).
A Guitar System Controller egy analóg eszköz, amelyet arra terveztek, hogy egyetlen lábkapcsoló megnyomásával könnyen kiválaszthasson egy előre beállított beállítást a kínált széles választékból. Ugyanakkor a GSC javítja a használat kényelmét és a hangminőséget. A GSC lehetővé teszi egy gitárrendszer továbbfejlesztését.

G Lab GSC gitárrendszer vezérlő - MIDI kontroller és kapcsolóvezérlő központ a teljes gitár beállításhoz, nagyon könnyen használható és programozható, programozható preset 4 effekthurokhoz és 4 kapcsolóhoz, 4x 9 V kimenet külső effektpedálokhoz, tuner kimenet , MIDI kimenet, ˝link˝ bemenet az opcionális ˝wah padhoz˝, tápegységet és 9 V-os kábelkészletet tartalmaz a külső effektpedálokhoz. Méretek: 415 x 55 x 125 mm (SzxMaxMé). Súly: 1,4 kg.˝
Kontaktierung ist nur per Telefon möglich.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »verbundene Anzeigen