Visual Sound H20 effekt pedal

March 19, 2023, 12:25 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó Visaul Sound H20 Liquid Chorus & Echo pedál, nagyszerű szolgáltatásokkal, nagyon jó ár-érték arányban. Doboza megvan.
Ez tulajdonképpen egy CHORUS és egy DELAY pedál egybe építve:
Egy-egy kábel be és kimenet esetén az effektek sorrendje: Delay - Chorus
De lehetőség van először a Chorus részbe bemenni, aminek a kimenetét egy plusz kábellel a Delay bemenetbe átvezetve megcserélhető a sorrendjük. (Lásd mellékelt képek.)
A pedál hátlapját leszerelve lehetőség van mind a két pedálrész esetében True-Bypass és Bufferelt mód közötti választásra. Kattanásmentes lábkapcsolók.
CHORUS:
A Chorus rész esetében átmenetesen válthatunk a Chorus-Vibrato hangzás között. A Tone potméter az effektezett hang tónusát állathatjuk. Háromállású Intensity kapcsolóval egy mozdulattal állíthatjuk a Chorus Speed paraméter mértékét, azaz az éppen beállított Speed értéket fokozhatjuk vagy éppen vehetjük vissza. A Detune pedig az őrült space-hangokhoz beépített szolgáltatás. Ízlése kérdése... :) Jól használható általános kórus-hangok mellett, nagyon szuper Leslie és Vibrato hangokat lehet kitekerni belőle, amilyen beállításokhoz gyári ajánlásokat is biztosítanak. A Vibrato esetében az eredeti jelet nem keveri hozzá, csak az effektezettet.
DELAY:
A pedál másik oldala egy, a gyártó elmondása szerint hybrid-analóg delay, ami az én észlelésem szerint nem annyira tompa és fedett, mint egy analóg delay és nem is annyira éles, magas-dús mint egy átlagos Digital Delay, hanem valahova a kettő közé van hangolva. Short-Long kapcsolóval Delay Time állítható a gyors Slapback szerű delay-től (10-225ms) a hosszú (225-450ms) delay ideig.

A Visual Sound cég azóta átkeresztelődött Truetone-ra, így ugyanez a pedál Truetone néven is elérhető.
További infók: truetone.com/

Csere nem érdekel.
Bp, 9. kerületben kipróbálható. Foxpost megoldható.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »