Ibanez DCL Digital Stereo Chorus Made in Japan effekt pedal

February 12, 2023, 2:21 am

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó igazi különlegesség, az Ibanez által Japánban nagyon rövid ideig gyártott DCL sztereó chorus pedál, amely technikailag digitális, de érzésre akár analóg is lehetne. Nem a tipikus, úsztatós chorus pedálok egyike, hanem kimondottan egy halvány, kifinomult, és nagyon zenei színt ad a játéknak. A működése gyakorlatiag zajmentes, ellenben a kasszikus, analóg BOSS és hasonló chorus pedálokkal. Akik használják, gyakran mindig bekapcsolva tartják alacsony effektszintre tekerve, hogy éppen csak egy karakteres színt adjon a hangnak. Természetesen intenzívebb chorus hang is tekerhető belőle, de még a maximumán is inkább a szolid, finom, muzikális színten marad meg.

A gyártását hamar egy intenzívebb chorus vátotta fel, amelyikből ilyen hangot már nem lehetett tekerni. A mellékelt videót érdemes meghallgatni.

Állapotát tekintve nagyon rendben van, korát meghazudtoló, eredeti dobozában.

A legjobb chorus pedál, amit valaha használtam, kihasználatlanság miatt válok meg tőle, mert az elektromos gitárom is eladó lett.

Nem minden áron eladó, Budapesten, Budaörsön, esetleg Tatabányán egyeztetett helyszínen megtekinthető.

Bármilyen kérdéssel keress bizalommal, üzenetben vagy telefonon. Ha telefonon nem érsz el, visszahívlak, amikor lehetőségem van.

Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »