Ibanez TMB 30 bass gitarre

January 20, 2023, 7:30 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó ez a 2 éves, szép állapotú rövid menzúrás basszusgitár. Én vagyok a második tulajdonos. Impulzusvásárlás volt, sajnos gyorsan rájöttem hogy nem az én esetem (a teste miatt). Ettől függetlenül rendbe rakva, letakarítva, fogólap olajozva, így keresi új gazdáját. A koptatójáról én húztam le a fóliát, szinte újszerű kipróbálható egy Vox VX 50 BA- basszus kombón, de akár posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére. Kérésre további képeket szívesen csinálok és küldök. Csere semmire, vagyis csak készpénzre érdekel. Az ár a gitár mellett enyhén alkuképes, de az új ára Muzikernél jelenleg 97 900 ft. A telefonszám végére a 2 es nem kell.

Automata fórdítós leírás:
A Talman sorozat basszusgitárjai nagyon sokoldalú hangszerek. Az Ibanez márkára jellemző testforma rejti az erőteljes TMB elektronikai rendszert, amelynek köszönhetően kényelmesen válthat egyik zenei stílusról a másikra.

A basszusgitár teste nyárfából készült. A nyak csavarokkal van a testhez rögzítve, és juharfából lett esztergálva. A jatoba fogólap húsz közepes méretű bunddal van ellátva. A hangszer 762 mm-es nyomtávú, a nulladik bund szélessége pedig 41 mm.

A hangszedőt két nagyméretű, egytekercses Dynamix hangszedő biztosítja, amelyek passzívan vannak összekötve. Két hangerőszabályzó minden egyes hangszedőhöz és egy hangszínszabályzó a hangszín alakítására szolgál.

A húrokat tömör fogólapra szerelték, 19 mm-es húrtávolsággal. A nagyméretű fogantyúk a precíz hangoláshoz, a hardverek pedig krómozottak.

A Talman sorozat basszusgitárjai sokoldalú hangzásuknak köszönhetően tökéletes választás a kezdő basszusgitárosok és a haladóbb játékosok számára.

Test lesen »
Die Ratings in Tests erreicht: Punkt



Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »