Ibanez RG652AHMFX e-gitarre

January 3, 2023, 9:56 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó a képeken látható Ibanez RG Prestige (made in Japan) elektromos gitár, gyári keménytokkal, nebula green burst színben. Létezik a modellből lengő tremolós verzió, ez a fix húrlábas! A gitárt újonnan vásároltam, megvigyáztam, és csak otthon használtam, úgyhogy egészen kitűnő állapotnak örvend. A hídnál egy DiMarzio Tone Zone muzsikál, a teste kőrisből készült, nyaka csavarozott super wizard ˝sportnyak˝, hogy csak pár jellemzőt említsek. Részletes specifikáció itt: www.ibanez.com

Az eladás oka egyrészről kihasználatlanság, másrészt inkább olyan gitárba fektetném az árát, ami az én világom. Félreértés ne essék, csodálatos hangszer, fantasztikus hangszedőkkel, szemet gyönyörködtető finish-sel (többek kozött ezek fogtak meg benne), viszont a fentebb is említett super wizard nyak számomra évek alatt sem vált igazán szimpatikussá.

Csere Gibson/Epiphone ES modellekre érdekelhet, elsősorban 339, de 335 is szóba jöhet. Kipróbálható Budapest XII. kerületben.
Nem szívesen postáznám a hangszert, tekintve, hogy elég magas értéket képvisel, de ha van olyan őrült vevő, aki előre utal és vállalja a szállítás költségét is, áldásom rá. :D
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »