AKG P420 kondansator mikrofon

May 24, 2022, 12:04 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Projekthez vettem a hitspace-en 2 éve, amiből nem lett semmi, használva talán ha kétszer volt, a lakásból nem vittem ki.

Új ára most a hitspace-en 78.900 Ft, 68.000 Ftért vihető.

Leírás:

Neutrális hangzás - részletgazdag felvételek bármilyen hangforrásra

A P420 az AKG Perception szériájának zászlóshajója - ez a kétkapszulás nagymembrános kondenzátor mikrofon mind a stúdióban, mind a színpadon magabiztosan megállja a helyét.

20Hz-20kHz közötti frekvenciatartományban rendkívüli pontossággal rögzít - kiegészítve 300Hz-es, 12dB/oktáv mélyvágó szurojével és -20dB-es padjével egészen 155dB hangnyomásig helyt áll a legkülönbözobb szituációkban, legyen az stúdiófelvétel, színpadi hangosítás, vagy broadcasting.

Többféle karakterisztika a szélesköru használhatóságért

A P420 meleg, természetes hangját könnyen a rögzíteni kívánt forráshoz igazíthatjuk: kardioid, omni, vagy 8-as karakterisztikájával könnyedén igényre szabható, legyen az zenekari szituáció, zongora, fa-és rézfúvósok, gitár, dobok és egyéb perkusszív hangszerek, nem fogunk csalódni.

Kiegyenlítettsége, részletgazdagsága könnyeddé teszi a vele való késobbi munkálatokat, teltsége, csillogó, de mégsem harsány magasai révén könnyen kiegyensúlyozott felvételeket készíthetünk, melyek ténylegesen visszaadják a rögzített forrás élettel teliségét.

A csomag tartalmazza a mikrofonhoz tartozó felfüggesztést és egy hordtáskát
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »