BOSS Újdonság -Katana Basszus kombó bass combo

October 7, 2022, 10:06 am

Brandneu
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Sziasztok, Megérkeztek Érdi hangszerboltunkba a legujabb fejlesztésű
Boss Katana basszus kombók. Azonnal próbálhatók Érdi Hangszerboltunlban.
Nálunk hangszerbeszámítás is lehetséges. Az aktuális árakat telefonon kérjétek.

Katana 110 B 10` os hangszóróval
Katana 210B -2X 10˝ hangszóróval

Leírása:

Katana-210 Bass
Basszuserősítő

Áttörő Katana innováció basszugitárosok számára
Ez a színpadra készült kombó basszuserősítő 160 W-os Class AB teljesítménnyel, egyedi hangszórórendszerrel, három sokoldalúan alkalmazható előerősítő-típussal, beépített BOSS effektekkel és még sok további hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

A népszerű Katana gitárerősítő-sorozat mögött meghúzódó forradalmi tervezési filozófiának köszönhetően a Katana-210 Bass prémiumminőségű hangzást és fejlett funkciókat kínál, tökéletesen hozzáigazítva a komoly basszusgitárosok igényeihez. A három egyedi erősítőkarakter és a beépített BOSS effektek a hangszínek széles skáláját biztosítják, egy masszív 160 W-os Class AB végerősítővel és kiváló hangrendszerrel kiegészítve, amelyhez két egyedi 10˝-es mély-sugárzó kapcsolódik. Az átfogó EQ-val, rugalmas csatlakozási lehetőségekkel és még sok más hasznos funkcióval a Katana-210 Bass készen áll bármilyen játékhelyzetre, a színpadtól a stúdión át a mindennapi otthoni gyakorlásig.

Főbb jellemzők:
• Sokoldalú kombó basszuserősítő színpadra kész hangzással és fejlett funkciókkal
• 160 W-os Class AB végfok, erőteljes, átütő megszólalással
• Sziklaszilárd kombó kabinet, két egyedi 10˝-os mély-sugárzóval és on/off kapcsolóval ellátott magas-sugárzóval
• Három kiválasztható erősítőhangzás stílusok széles skálájának lefedéséhez
• Shape kapcsoló három hangkarakterrel: Mid Scoop, Bright és Extended Range
• Négy független effektszekció: Compressor, Drive és FX1/FX2 kiválasztható effektek széles kínálatával
• Átfogó négysávos EQ kiválasztható mély és magas-középfrekvenciás vezérlőkkel
• Stúdiók által inspirált Blend szekció, amely lehetővé teszi a száraz gitárhang bekeverését a még testesebb és tisztább hangzás érdekében
• Hat memóriahely kedvenc hangszínbeállítások tárolására és behívására
• Power Control, amely minden játékhelyzetben erőteljes hangzást garantál
• Módosítható előerősítő- és effektbeállítások, valamint hangszínek rendszerezése a macOS és Windows rendszerekhez egyaránt elérhető BOSS Tone Studio szoftverrel
• USB és phones/recording kimenetek mikrofonszimulációval
• Szimmetrikus XLR direkt kimenet, kiválasztható közvetlen, elő- vagy utójellel
• EXT SPEAKER (külső hangszóró) aljzat
• Opcionális GA-FC lábkapcsoló a még kényelmesebb vezérléshez koncerteken
• Hangszínek szerkesztése okostelefonnal a külön megvásárolható BOSS Bluetooth® Audio MIDI Dual adapterrel

Még kifinomultabb hangzás és tekintélyes teljesítmény
A Katana-210 Bass kiváló erősítőteljesítményt kínál, amely mögött több évtizedes BOSS tudás és szakértelem áll. Egy 160 W-os, jól bevált Class AB végfokkal felvértezve ez a koncertkész erősítő nagy hangerőt, átütő megszólalást és jelenlétet, valamint természetes torzítást biztosít a hangerő növelésével. Három egyedi előerősítő típus érhető el - mindegyik hatékony háromállású Shape kapcsolóval ellátva a hangkarakter finomhangolásához - ,hogy a hangzás minden körülmények között és minden stílushoz tökéletes legyen.

Vintage—Klasszikus csöves hangzás, organikus megszólalással és természetes torzítással.
Flat—Kiegyenlített, tiszta és dinamikus hangzás, gazdag felharmonikus karakterrel.
Modern—Gyors, dinamikus reakció, kiterjesztett basszustartománnyal.

Urald a színpadot
Egyedi tervezésű hangszórórendszerével és sziklaszilárd kombó konstrukciójával a Katana-210 Bass tekintélyt parancsoló hangzást nyújt, amely bármilyen zenei környezetben mozgásban tartja a zenekart. A 10˝-os mélynyomó hangját egy magas-sugárzó egészíti ki a hang definiáltságának javításához, amely ideális a slappeléshez és más modern játékstílusokhoz. A hatékony kéterősítős kialakításunk tiszta és kiegyensúlyozott hangzást biztosít, a magas-sugárzó pedig kikapcsolható, amennyiben hagyományosabb basszushangra van szükség.

Négy független effektszekció
A Katana sorozat híres a beépített BOSS effektjeiről, és ez alól a Katana-210 Bass sem kivétel. A különálló comp/limiter és drive szekció biztosítja a hang elsődleges processzálását, az FX1 és FX2 pedig a lehetőségek széles tárházát kínálja a BOSS basszuseffektek könyvtárából, az általános chorus és flanger effektektől az octave, basszuszintetizátor stb. effektekig. Az FX2 szekció delay és reverb effekteket is tartalmaz, és több mint 60 effekttípus elérését biztosítja a BOSS Tone Studio szerkesztő segítségével.

Precíziós hangszínkészítő eszközök
A Katana-210 Bass intuitív panelvezérlőivel gyorsan és részletesen finomíthatod a hangzást. A stúdió ihletésű Blend szekció lehetővé teszi számodra a száraz gitárhang bekeverését, amelyet előre megformálható a panel három testre szabható beállításával az optimális hangarány éléréséhez. Egy átfogó négysávos EQ is rendelkezésre áll, három választható középfrekvenciával a mély-közép és a magas-közép sávokban.

Sokoldalú felhasználás az élő fellépésekhez
A rugalmas Katana-210 Bass tökéletes partner minden élő koncerthez. Hat Tone Setting memória érhető el a létrehozott hangszínek tárolására és előhívására, beleértve az előerősítő-típust, az EQ-t, a Blend és az effektbeállításokat. Az opcionális lábkapcsolókkal, Expression pedállal és a GA-FC lábvezérlővel még tovább bővítheted az erősítő vezérlése. Szimmetrikus XLR direkt kimenet, kiválasztható közvetlen, elő- vagy utójellel, illetve egy hangszórócsatlakozó, amely szükség esetén külső hangfallal bővíti a hangzást.

Számos lehetőség a felvételkészítéshez és gyakorláshoz
A Katana-210 Bass egyaránt alkalmas stúdiófelvételekhez és az otthoni gyakorláshoz. A Power Control funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen szituációhoz beállíthasd az erősítő hangját, beleértve az alacsony hangerővel történő gyakorlást is. A phone/recording aljzat közvetlen kimenetet biztosít effektekkel és mikrofonozott hangláda-szimulációval, valamint három Air Feel beállítással, az USB csatlakozó pedig lehetővé teszi a számítógépes szoftverekkel való együttműködést és a kiváló hangzással történő felvételkészítést.

Még több lehetőség a BOSS Tone Studio-val
A hangok még tökéletesebb megformálásához mélyebben is belenyúlhatsz a Katana-210 Bass szívébe a BOSS Tone Studio szerkesztő segítségével. Módosítsd az előerősítő, az EQ és a Blend beállításait, hívj elő és szerkessz több mint 60 BOSS effektet, és rendszerezd a hangszíneket Live Set-ek formájában a különböző koncertekhez. Az erősítő általános reagálását is beállíthatod átfogó, hatékony EQ-kkal, továbbá finomhangolhatsz olyan rendszerbeállításokat, mint például az Air Feel, az USB és egyebek. Ha pedig egy opcionális BOSS Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptert csatlakoztatsz a hátlapra, vezeték nélkül módosíthatod a koncertbeállításaidat egy iOS vagy Android mobilkészülékről.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »