E-Gitarren Topteile » Kopf und Truhe » Laney »     |   alle Laney »

Laney Cub-Supertop + CUB212 kopf und truhe

VERKäUFLICH

Anzeigenummer: "566553"   January 22, 2022, 2:11 pm


Anmeldung von Missbrauch : Anmeldung von problematischer Anzeige->
Status :

Anzeiger : András Radványi
Telefonnumer : +36209604705
Ort : Göd | Mappe ->

Preis: € 362
130 000 Ft
Favorit: Bemerkung als Favorit
 
Szia!

Eladnám csöves Laney fej+ládám!
Laney Cub-Supertop
Laney Cub212
Link öffnen
Link öffnen

Van rajta 15 és 1 wattos bemenet. Nálam a 12 négyzetméteres szobában a 15W-on is már szépen kijönnek a hangok, de még nem zavaróan hangos. Mondjuk kertes ház. 1 watton 3-as 4-es hangerőn is használható lenne még morcos szomszéddal is.

Szóval hangerőre szerintem simán használható szomszédokkal is úgy, hogy közben azért szépen szól. Ő nem egy színpadi sztár, de nem is a szokol rádó méret, aminek nincs ˝teste˝. Ideális otthoni gyakorláshoz, néha még őrültködni is lehet vele.

Egyébként szépen szól, szép csöves hangzás. Szép a cleanje, állítólag nagyon pedál/multieffekt barát, a reverbje kifejezetten jó. A metálig talán mindenre használható magában is, arra már azért nem.

2021 júniusi thomann vásárlás, itt vettem a sráctól, aki rendelte magának. Rajta keresztül lehet gariztatni, ha netán később kellene. Most tökéletes, hibátlan a cucc. Mondhatni, hogy még új, ránézésre is.

Gyári doboza nincs meg. Ezért postázni sajnos nem tudom, nincs mibe biztonságosan becsomagolnom.

Csak egyben adom el.

Az eladás oka csak annyi, hogy szeretnék kipróbálni mást is. Megvan az utódja, de bassz gitár csere, minőségi pedál érdekelhet!

Köszi!!


verbundene Anzeigen