YAMAHA S112V lautsprecher

November 4, 2021, 10:55 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

2017.08.14.-én vásároltam a Muzikernél újan a pár egyik tagját, megvan a számlája.
Muziker link:
www.muziker.hu
Elvileg az S112V típust már nem gyártják, utódja ha jól látom a C112V, hasonló paraméterekkel:
www.muziker.hu
Néhány zenekari próbálkozásra vittem el kihangosítás céljából. A passzív hangfalrendszer működését tanultam meg kezdőként vele (összekötni, gombok és funkciók jelentése). Tehát zenehallgatáson kívül nem sokat volt használva, arra is pár alkalommal mert túl sok helyet foglalt erre a célra, kihasználatlanul fölösleges nálam lennie.
Majdnem 100 ezer ft-ért lehetett utoljára megvenni 2019-ben 1db-ot magyar oldalon keresztül. Külföldi oldalakon 420 dolláros és 366 fontos áron árulták utoljára, tehát olyan 130 ezer forint körül. Ami reálisnak tűnik a C112V utód 155 ezres mai árához képest.
www.yamahamusiclondon.com
www.ebay.com
Mivel már nem garanciás, ezért 78 ezerért kínálom eladásra a pár egyik tagját, ami működőképes és újszerű állapotú, tehát a reális mai árához képest kb. 40%-al olcsóbban! A gyári matrica az elején még rajta van, árulkodik róla, hogy tényleg nem volt extrém körülmények között és sokat használva. Szereztem egy használt hangfalpárt hozzá, ami sokkal idősebb darab, ezt figyelembe kívánom venni az árazásnál, valamint azt is, hogy legutóbb amikor használni akartam, nem szólalt meg, átnézésre szorul. Ha csak valami apró hiba vagy kontaktos a másik tag, akkor 78+50, azaz 128 ezer forintért oda adom a párt. Ha komoly baja van, akkor +22 ezerért, azaz 100 ezerért vihető! Kaposvárra járok dolgozni, oda személyesen eltudom vinni igény szerint, Böhönye kisebb vonzáskörzete is megoldható akár, megegyezés kérdése. Gyere el, nyugodtan nézd meg személyesen, nem zsákbamacska.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »