Fender Acoustasonic 15 akustikgitarrenverstärker

October 26, 2021, 7:24 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Acoustasonic széria, 15 W teljesítmény, 2 csatorna (Instrument és Microphone), 1x 6˝ Fender Special Design hangszóró, Volume, Bass, Middle, Treble, Chorus szabályzók, 2x 6.3 mm jack bemenet,méretek: 181 x 284 x 292 mm, súly: 4.76 kg, barna kivitel.

Az Acoustasonic 15 egy tranzisztoros kombó a legendás Fender cég Acoustasonic sorozatából, amelyet elektroakusztikus gitárok megszólaltatására terveztek. Előnyei a hordozható, rugalmas méretek és a könnyű kezelhetőség, aminek köszönhetően könnyedén megszólaltathatja hangszerét vagy gyakorlatilag bárhol énekelhet. Az Acoustasonic 15 15W teljesítményű és egy 6 ˝-os Fender Special Design hangszóróval rendelkezik. A készülék két csatornát kínál - hangszer és mikrofon. A vezérlés hangerő, mély, közép, magas, potenciálmérőket, kórust hangszercsatornához és hangerő, mély, közép, Magas mikrofoncsatorna. A készülék két 1/4 ˝-es bemeneti csatlakozóval, egy XLR csatlakozóval és egy fejhallgató kimenettel van felszerelve. Az Acoustasonic 15 Tan / Brown kivitelben készül.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »