Ibanez S470 cserebeszámítás lehetséges e-gitarre

November 16, 2021, 12:44 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy 2005-ös, koreai gyártmányú Ibanez S470.
Nagyon klassz hangszer, mahagóni test, dizájnosan levékonyítva, így kényelmes és súlyra is optimális.
Mivel sokféle S-szériás Ibanez létezik, ezért inkább azt emelném ki, ez miben más, mint a többi. Kezdjük a koreai gyártással, ez a japán gyártás minőségéhez jóval közelebb van, mint az indonéz, kínai stb. minőséghez... Emellett a legfontosabb az Ibanez ZR tremoló + a ZPS 2 stabilizátor egység. Előbbi csapágyakon kereszül mozog, azaz nincsenek pengék, amelyek a legtöbb hagyományos tremolón vannak és elkophatnának. Ebből kifolyólag a hangolást atomstabilan tartja. A tekerőgombbal könnyen beállítható minden húrvastagsághoz, nem kell levenni a hátlapot. A ZPS 2 rendszer pedig egy fix hídhoz közeli érzést biztosít, azaz például nyújtáskor nem billen akkorát a híd, mint egy hagyományosnál, illetve - ha úgy állítod be - akár egy húrszakadást is elbír, hangolódás nélkül - koncerten ez nagyon hasznos lehet ! A ZPS 2 egyébként gyorsan eltávolítható, ha valaki a hagyományos (berregő) tremoló érzetet jobban szeretné. A tremolókar is megvan, természetesen.
Ibanez INF1, INFS1, INF 2 gyári pickupok, ezek teljesen rendben vannak, jól passzolnak bele hangzást tekintve is, adják a magasat, mahagóni gitárhoz képest egyáltalán nem tompa a hangja, lehet gyorsan szólózni, nem mossa össze a hangokat. Minden poti, a kapcsoló és az aljzat korrekt, nem recseg semmi, buherálás mentes hangszer.
Csillogó fekete színű, ezért nehéz fotózni :) A képeken sok visszatükröződést látsz, ez ne tévesszen meg, egységes fekete színű a hangszer teste.
Rózsafa fogólap, nagyon kényelmes Wizard II nyak, 99%-os bundok !
Vannak rajta használati nyomok. A test alján, illetve a fej hátulján is látható némi lakk repedés. Ezek csak esztétikai dolgok, a hangzást és a használhatóságot nem befolyásolják. Érdeklődés esetén ezekről küldök közeli fotókat. Az árban mindezeket már figyelembe vettem, ezért ezek miatt már további árengedmény nem lehetséges.
Friss 9-46 Ernie Ball húrokkal, beállítva, karbantartva. Ajándék Ibanez heveder, Warwick hevederzárakkal.
Tatabánya közelében, Budapesttől 40km-re található, kipróbálható, megvehető.
Csere, beszámítás elképzelhető hasonló gitár esetén (Ibanez, Jackson, LTD, Washburn, Charvel, Kramer, Peavey...), illetve érdekelne 1-1 csere EVH Wolfgang Standardra.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »