Gitarren » E-Gitarre » Sonor »     |   alle Sonor »

Sonor Claim Concrete 4 e-gitarre

VERKäUFLICH

Anzeigenummer: "542376"   April 8, 2021, 3:19 am


Anmeldung von Missbrauch : Anmeldung von problematischer Anzeige->
Status :

Anzeiger : Puskásádám TOP100 #19
Telefonnumer : +36203494876
Ort : Cegled | Mappe ->

Preis: € 697
250 000 Ft
Favorit: Bemerkung als Favorit
 
Sziasztok !

Korát meghazudtoló állapotú nagyon ritka minőségi hangszer 1989-ből. A Sonor hangszergyár gyártotta Németországban kis darabszámban. Gyárilag eredeti
Schaller alkatrészekkel szerelve. Az elektronika Aktív gyönyörű hangzással. ( Piezot hangzást nagyon jól hozza , akár a Music Man ) Esztétikai hibák, minimális lakk repedés előfordul ( a nyak illesztésnél , máshol nem ) de műszakilag és szerkezetileg hibátlan.
Anno 17.000 schilling volt a bolti ára ( 93.000 Ft ) , egy átlag bér 13.500 Ft. volt !
A Floyd Rose gyönyörű állapotban van ahogyan a képen is látni , ez 100 % eredeti német Floyd Rose nem összehasonlítható a mai ˝ original cuccokkal ˝ , napjainkban a jobb minőségű hangszerek leírásában ott van hogy Floyd Rose original , na de ha utána nézel akkor kiderül hogy 1000 koreai tremolókkal szerelik a mai gitárokat .
Ez tuti eredeti , nem hiába őrizte meg remek állapotát harminc éven át , egyszerűen zseniálisan végzi a dolgát , egyáltalán nem hangolódik elfele , a nyak bundozása tökéletes és kopás mentes ( amire elkopik addigra már nem gitározol :) ..... minden hang a helyén van bármilyen fekvésben , szóval minden szempontból ott van a hangszer , szépen hozza a lightos hangokat de inkább rock , metálra ajánlom ......aki szeret szólózni az imádni fogja !
Jó minőségi floydos hangszer csere érdekelhet csak ne legyen fekete színű :)
Peace !