E-Gitarren Topteile » Akustikgitarrenverstärker » Gallien-Krueger »     |   alle Gallien-Krueger »

Gallien-Krueger 200 mv akustikgitarrenverstärker

VERKäUFLICH

Anzeigenummer: "528586"   December 31, 2020, 2:53 pm


Anmeldung von Missbrauch : Anmeldung von problematischer Anzeige->
Status :

Anzeiger : Flór Gábor TOP100 #5
Ort : Érd | Mappe ->

Preis: € 504
180 000 Ft
Favorit: Bemerkung als Favorit
 
Valószínűleg megőrültem, mert eladom ezt a ritkaságot. Ezt nem szokták eladni. Írtam róla egy cikket, akit érdekel, mi ez, olvassa el: Link öffnen

Adom hozzá az állványát is, de csavart kell hozzá szerezni (az erősítő oldalába kellett csavarni, és úgy akasztani a kampóba), mert az elnyíródott az idők során, és így nem használható (de megvan, csak nem jó, egy új menetes részt kell bele vágatni). Egy szűkre sikerült varratott táskát is adok hozzá, ha valakinek van türelme 1 cm toldást betenni, lesz egy pöpec táskája. Így is bele megy, mert ahol szűk volt, elszakadt, de azért így nem szép. Ha nem kell az állvány, akkor 10000-el olcsóbb a cucc, mert ez egy praktikus masszív kis állvány, bármire el tudom használni.

Az árról: tudom, néha (bizonytalan állapotút, és igen ritkán) lehet kapni ennél olcsóbban az ebayen, vagy máshol, aki olyat szeretne, nyugodtan vegye meg azt. Ez viszont ennyibe kerül.

Kipróbálható Érden, nem szívesen postázom, de ha valaki nagyon akarja, saját felelősségre, előre utalás és plusz szállítási költség kifizetése esetén lehet róla szó.
Nur registrierter Mitglied kann sich für die Anzeige des Benutzers melden.
Eintritt und Registration