Kawai ES-110 B digital klavier

October 27, 2020, 2:41 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Egerben eladó, kihasználatlanság miatt, eredeti dobozában Kawai ES-110.
Teljesen újszerü állapot (2 éves, újonnan vásárolt).

8 Piano hang + 11 egyéb hangok (orgona, hegedü, etc.)
Digitális effektek
Dual és Split játékmód
Bluetooth MIDI technology
192-hang polifónia
100 Dob ritmus

Akusztikus zongorabillentyű súlyozás
Csakúgy, mint ahogy egy akusztikus zongoránál nehezebb kalapácsok vannak a mélyeknél és könnyebb kalapácsok a magasaknál.

A Kawai ES-110 modellje a világklasszis Kawai EX koncert zongora hangszer hangját kapta, melynek összes nyolcvannyolc hangja lett mintavételezve és rögzítve,aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.

Az integrált oktató funkció, állítható metronóm és dal felvevő, különböző hangszer hangok, Dual és Split játékmódok és 100 dob ritmus.

A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Burgmüller etűdöket vagy Alfred darabokat megtanulni. A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Az ES-110 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, elektronikus zongora és orgonák, hegedűk, bőgő és basszus gitár valamint vibrafon. A Dual és Split játékmódokkal bővebb hangzás érhető el.

12 kilós súlyával az ES-110 ideális azoknak, akik egy hordozható hangszert keresnek autentikus billentéssel és kiváló minőségű hanggal. A Line Out csatlakozás közvetlen kapcsolódási lehetőséget kínál keverőkhöz vagy PA eszközökhöz, mialatt a beépített hangszórók opcionálisan helyi monitorokként szolgálhat. A szabvány MIDI portok mellett az ES-110 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »