Epiphone By Gibson Sheraton Semi Hollow Korean e-gitarre

March 17, 2020, 9:48 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Korean Epiphone by Gibson Sheraton Semi Hollow Electric Guitar (2012)

John Lee Hooker.: ˝Ephiphone Sheraton a Gibson ES-335 -je ! ˝

Gyártó Epiphone
Időszak 1986-tól
Építkezés
Testtípus Félig üres
Skála 24.75˝
Test Laminált juhar
Nyak három darab juhar
fogólap Rózsafa
Hardver Arany
Híd Rögzített
Pickup (s) 2 Humbucker
Szín Vintage Sunburst
Epiphone Kemény tok
Beállítva, zseniális hangzás, időtlen ,szépséges állapot.

Az Epiphone Sheraton egy vékony, félüreges testű elektromos gitár. Bár a Sheraton és minden változatban került bevezetésre a tulajdonjogát a Gibson Guitar Corporation , Epiphone kizárólagos gyártója.

Gibson ugyanazt a testet használta a Sheraton számára, mint az új ES-335 , ES-345 és ES-355 modellekhez. Ugyanaz a kettős, lekerekített szarv szerepelt, és hasonlóképpen helyezte el az elektronikát. A Sheraton egy beragasztott nyakkal volt felszerelve, a Gibson szokásos gyakorlata szerint. A Sheraton megkülönböztető jellemzői között szerepel a többszörös testkötés (hasonlóan a Gibson unokatestvére sorának tetejéhez, az ES-355-hez); annak Frequensator farokdarabja; és annak fejállványaés terelőlap-beillesztések. A Gibson vonal bármelyik félig üreges testével ellentétben a Sheraton fejlécében az Epiphone hagyományos képzeletbeli szőlő (vagy ˝életfája˝) betéttel szerelték a fejlécét

A Sheraton termelés összesen (csak 1961-től 1970-ig)

1970-ben az USA-ban megszűnt a termelés, Japánban kezdődött. A mini-humbucking pickupokat a Sheraton-on megszüntették, szokásos teljes méretű humbuckerekre váltva; a sorozatszámozási rendszer változásai. A test- és fejléces formák fejlődni kezdtek, ahogyan ezt az 1980-as években és a 2000-es években folytatni fogják, mivel a termelés Japánból Korea felé is elmozdult. A koreai felépítés legalább 2012-ig gyártott, de a sorozatszámok minden számtípusra változtak 2008 után.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »