Ibanez WD7 Weeping Demon wah pedal

March 11, 2020, 3:53 am

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó Ibanez WD7 Weeping Demon Wah pedál eredeti dobozában!
Optikai Wah, ez a jövő technológiája. Semmilyen mechanikus melléktermék nincs mint az összes huzalos vagy potméteresben, ezért is olyan kimagasló minőség, de a lényeg a nagy tartományok amiben mozog. Kimagasló tisztaság, mélyek a legjobb Bass Wah-ok közé teszi.
a pedál alján erérhető még két szabályzó! (nem kell lecsavarni hozzá semmit, csak egy vékony csavarhúzó kell)
A baloldali Foot Switch kapcsoló Auto Wah vagy manuális között állítható, hibátlan mechanika, nem mint egyes Dunlop vagy Morley darabok. Ez a pedál megmutatja, hogy az olcsó is lehet jobb mint a drága szarok.
Elképesztő tartomány, amiért minden hangszerre használható optimálisan.
A beállítások szintén nagyon profivá teszik a pedált, és a mélyek benne 5 húros basszusgitárra is valók, amiért főleg a kedvencem a pedál!
Olcsó és utánozhatatlan, de főleg torzítókhoz, mivel ez a Wah karakter nélküli de vastag minőségű filter, saját delay, a torzítás még jobban fog szólni, de ez csak egy a sok felhasználás közül. Nem gondolná egy profi, hogy ez mennyit javít a hangzáson, mert nem várható egy Wah pedáltól. Máshol meg hasonló sincs.
Ha bármi kérdés a pedálok pedálrendszerekben való működéséről, felhasználásáról, tőlem bárki kérdezhet! Hangmérnökként és emberi nyelven bárkinek elmondhatom elvi működésük alapjait, amivel a pedálok világában eligazodhat egyedül is.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »