Fender Princeton Reverb II. gitarrecombo

January 6, 2020, 11:49 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladóvá vált egy Fender Princeton Reverb II. gitárkombó. Full csöves, 20 W-os, made in USA, 1982-1986 közötti évjárat. Kora ellenére az erősítő külsőleg és belsőleg is nagyon jó állapotban van, ez egy igazán megkímélt példány. Az áramköre kézzel forrasztott, a legutolsó ˝PTP / Point To Point˝ típusok közé tartozik. Ezeket az erősítőket még Paul Rivera tervezte, a Fender-nél ezt az időszakot hívják Rivera korszaknak (1982-86). Eredeti állapotban van, technikailag nem módosított.
A Princeton Reverb II. egy korszerűsített változata a klasszikus Princeton Reverb-nek. Ez az újabb típus a korábbinál nagyobb teljesítményű (20 W), nagyobb méretű hangszóróval szerelték fel (12 coll), elhagyták belőle a régimódi tremoló funkciót, helyette kapott egy Master szabályzót, meg push-pull potméteres kiemeléseket (Boost / Bright / Lead, … utóbbi egy Overdrive lehetőséget nyújt). Külső pedáleffektek kifejezetten jól illeszkednek hozzá. Kiemelendő még az erősítő jó hordozhatósága az előnyös méretéből és könnyű súlyából adódóan. Védőhuzat nincs hozzá, viszont megvan az eredeti kétgombos Fender lábkapcsolója.

Fender / Princeton Reverb II.
Gyártási év: 1982 és 1986 között, Rivera Blackface korszak
Teljesítmény: 20 watt RMS
Előfok csövek: 3 x 7025, 1 x 12AT7
Végfok csövek: 2 x 6V6GT
Hangszóró: 12 coll, Fender / Pyle
Méret: 52 x 43 x 28 cm
Súly: 16 kg
Made in USA

Az ár fix, nem alkuképes!

Az erősítő kipróbálható és személyesen vehető át Gödöllőn.
Csere, beszámítás, köszönöm nem.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »