Ibanez RGIR28FE KEMÉNYTOKKAL 8-saitige e-gitarre

December 5, 2019, 12:49 am

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy Ibanez RGIR28FE 8 húros elektromos gitár. A gitár használt, de szép és megkímélt állapotban van, csak a szokásos, használatból eredő hajszálkarcok találhatók rajta. RG Iron Label széria. Jól játszható, tipikusan Ibanezes vékony nyakkal. Az aktív EMG hangszedőkkel brutál hangja van. A KillSwitch az előző tulajdonos által egy tónus potira lett cserélve amivel a hang jól paraméterezhető és nem csak metálra használható. Frissen húrozva, új elemmel. Ez még a minőségibb Indonéz kivitel, nem a most kapható kínai változat. Az eladás oka 7 húrosra váltás. A gitárhoz ajándékba adok egy régebbi fajta, de kiválóan használható kemény tokot.
Alku minimálisan belefér. 7 húros gitárt beszámítok, vagy arra elcserélem. Esetleg kimondottan metálra használható 6 húros is szóba jöhet. Hurka töltő, használt vestern csizma, Simson blokk, és egyéb lomok nem érdekelnek, az ilyen jellegű megkeresésekre nem válaszolok.
Megtekinthető és megvásárolható a XIV. vagy a XVI. kerületben, napszaktól függően. Posta (nem szívesen!) mehet a vevő terhére és FELELŐSSÉGÉRE, de kizárólag előre utalás után!

Test: Tömör hárs
Nyak: Nitro Wizard 8 - Juhar és bubinga 5 darabból
Fogólap: Rózsafa, berakás nélkül
Érintők száma: 24db
Menzúra: 27˝ (686 mm)
Felső nyereg szélesség: 55mm
Húrláb: Gibraltar Standard 8 fix húrláb
Hangszedők: 2x EMG 808 aktív Humbucker
hangerő, hangszín, 3 állású váltó kapcsoló
Szín: Fekete
Gyártási hely: Indonézia



Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »