Marshall JVM205H gitarreverstärker-kopf

November 21, 2019, 7:09 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Sziasztok!

Eladó a képeken látható nagyon megkímélt, teljesen karc és sérülés mentes 2009-es évjáratú Marshall fej a hozzá tartozó gyári lábkapcsolójával. Az előfok csövek - 5db. ECC83 - kb. egy évesek, míg a két JJ EL34 kettő hónaposak.
Ez egy nagyon sokoldalú erősítő. A tisztája nagyon szép, nem lehet belekötni. A torzított csatornái az enyhe crunch-tól a nagyon torz metálig terjed. Van két csatornája, melyek külön-külön három beállítást tartalmaznak. A Clean/Crunc mode csatorna tiszta, crunch és egy magasabb jelű crunch-os hang. Az overdrive csatorna a JCM800, a kicsit ˝őrült˝ és a nagyon ˝őrült˝ beállításokat tartalmazza. Viccet félretéve ez a csatorna a 80-asévek és az azt követő modern high gain korszak hangjai.
A két csatornához külön hangszín, hangerő és gain potik tartoznak. A master rész csatornánként külön hangerőt és közös hangszín, prezens, rezonance gombokat kapott. A reverb minden csatornához külön be/ki kapcsolható. Van még midi kapcsolási lehetőség, soros és párhuzamos FX Loop, lábkapcsoló kimenet. Nagy ötlete a fejnek, hogy a két master potira bármelyik csatorna hozzárendelhető, így a kíséret, majd a szóló kiemelés a saját pedáljával is megoldható a másik csatornán. Rengetek apró ficsör van az erősítőben amik a zenész munkáját segítik.

A sajtója nagyon jó a fejnek és tényleg minden kikeverhető amit egy ilyen modern cucc tud, de sajnos a zenélést felfüggesztettem időlegesen villanyos vonalon, így meg kell válnom tőle. A fejnek külön honlapja és fóruma van ahol minden infó, megtalálható róla. Itt maga az erősítő tervezője is néha hozzá szokott szólni a technikai dolgokhoz.

JVM fórum: jvmforum.com/
Marshall JVM205H: marshall.com

A fej kipróbálható nálam nagy hangerőn egy 1978-as Marshall B ládán, vagy saját rendszeredben. 100-150km-es körzetben elfuvarozom ha komoly az érdeklődő. Minden kérdésre és értelmes ajánlatra válaszolok.

Kösz, hogy benéztél.

Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »