Ibanez JS2000 CG Joe Satriani Signature e-gitarre

August 18, 2019, 2:59 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Szeretnéd a magadénak tudni a világ első számú instrumentális gitárhőse, Joe Satriani legendás hangzását, a ˝Floyd Rose˝ rendszerű tremolók nyűgje nélkül, vagy szimplán csak egy minőségi, sokoldalú rock gitárra vágysz, amire bármilyen körülmények közt bátran számíthatsz?
Bármelyikről is legyen szó, tökéletes választás lehet ez a rendkívül ritka, egyszerre elegáns és baromi menő, ˝Champagne Gold˝ színű japán csoda, az ˝Ibanez JS2000, Joe Satriani Signature˝.

Tulajdonságok
A hangszer specifikációjában szinte teljesen megegyezik a jól ismert ˝JS1000˝-el, a különbség a két hangszer közt - a színén túl - csak annyi, hogy ennél a méltán legendás ˝Lo-Pro Edge˝ tremoló fixált verzióját (˝FX-Edge˝) szerelték be húrlábként, így nem lesz gondod a lebegő rendszerű tremolók okozta problémákkal, ugyanakkor a finomhangoló előnyeit mégis élvezheted - amelynek segítségével akár nagyszekunddal is lehangolhatod a húrokat, így mind a ˝drop˝, mind a teljes lehangolások könnyedén megoldhatók, anélkül, hogy a satut ki kéne engedned!
Tökéletes stabilitás, ideális stúdiózáshoz, vagy épp koncertezéshez.

Hangzás
A klasszikus ˝DiMarzio FRED˝ és ˝DiMarzio PAF Pro˝ pickupok biztosítják az átütő erőt, a ˝tone poti˝ pickup-felezője (˝push-pull˝) pedig a kristálytiszta ˝clean˝ hangokat, vagy éppen a ˝blues˝-os ˝crunchy sound˝-ot - mikor melyikre van szükség.
Ha szereted a torzított csatornán a teljes ˝clean˝-ig visszavenni a ˝sound˝-ot a hangerőpotival, de zavar, hogy olyankor eltűnnek a magasak és csak a bántó, buta mélyek maradnak, akkor a hangerő poti (szintén ˝push-pull˝) alatt található ˝High-Pass Filtert˝ neked találták ki!
Ennek segítségével a teljesen visszavett hangerőállásnál is megmarad az eredeti hangkép.

Extrák
Ezt a modellt csak 2002-2004 között gyártották, nagyon kevés készült belőle, és ez a példány szinte hihetetlen, de mégis egy vadonatúj darab! Igazi gyűjtői kincs!

Specifikációk:

Név: Ibanez JS2000-CG
Gyártás helye: Made in Japan
Gyártás ideje: 2004
Nyak: JS Prestige (jávor)
Fogólap: Rózsafa, gyöngyház pont berakásokkal
Test: Amerikai hársfa (American Basswood)
Híd: Fixed Lo Pro Edge (FX-Edge)
Bundok: 22 (Dunlop 6105)
Pickupok: DiMarzio FRED (híd), DiMarzio PAF Pro (nyak)
Elektronika: 1 hangerő (High Pass Filterrel), 1 tone (pickup felezővel), 3 állású pu váltó
Hardware: Króm
Tok: Gyári Ibanez keménytok (M100C)


Kérem, hogy tartsuk tiszteletben egymás idejét, ezért csak komoly vételi szándék esetén keress! Megtekintésre, kipróbálásra előre egyeztetett időpontban a hangszer teljes vételárának egy összegben történő felmutatása esetén van mód - ˝kalandorok kíméljenek˝ jeligére.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »