Classic Cantabile X 11 R gitarrecombo

June 16, 2019, 6:56 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó ez a kb fél éve vásárolt gitárkombó, rengeteg csatornával. 165 wattos ekképpen egy kisebb zenekart is kiszolgál. Külön két gitárcsatorna. szólógitár, basszusgitár külön-külön, hátul két mikrofon bemenet. Nem zúg, nem búg, zajmentesen teszik dolgát. Csere is érdekelne ( Ibanez gitárok, multieffektek, Looper...stb)
Gyakorlatilag minden csatorna külön volume és effekt állítással rendelkezik, így keverőerősítőként is megállja a helyét. Igazából egy négy tagú bandát szólaltat meg tetszőleges keverési arányban 150 watton biztosan. Klubokban és kisebb előadóhelyeken komoly megszólalást eredményez és mindezt egy kombó méretbe tömörítve teszi. Egy darab kombóba rejtve egy teljes négy tagú zenekar megszólalását. Pedálhoz csatlakoztatva csatornák és effektek váltását is lehetővé téve segíti a műfajok és megszólaltatásuk közti kalandozásokat egy testbe öltöztetve egy keverő és egy végfok erősítő előnyeit. Fülhallgató kimenettel és online kimenettel is rendelkezik ami egy szabadtéri megszólaltatásnál lehetővé teszi a már bekevert beállítások további kierősítését. Az RCA sztereó bemenet pedig bármilyen zenei alap plusz csatlakozását biztosítja. Alkudni szabad.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »