Fender Eric Clapton Stratocaster 2015 e-gitarre

April 28, 2019, 5:31 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

2016-ban újonnan vásárolt Eric Clapton Stratocaster. (Nem Custom Shop!)

Specifikációk:
- hangszedők: Vintage Noiseless (3db)
- test: éger
- szín: ˝Pewter˝
- nyak: jávor, soft V profil
- fogólap: jávor, rádiusz 241mm (9.5˝)
- menzúra: 648 mm (25,5˝)
- ELEKTRONIKA: 1 db Volume, 1 db master hangszín (TBX - 1-től 5-ig standard, 5-től 10-ig több magasat és mélyet ad), 1db 25dB MidBoost)
- kulcsok: vintage
- húrláb: American Vintage Synchronized tremolo (gyárilag blokkolt)

A hangszert kihasználatlanság miatt adom el. 2016-ban vásároltam, első tulajdonosa vagyok. Pár koncertet és próbát élt meg, egyébként szobában, vagy tokban pihent. Kényelemben és hangban kifogástalan, bármilyen zenei környezetben/zenekarban/színpadon megállja a helyét. A test és a nyak lakkozása hibátlan, kisebb karcok csak erős fénynél, tüzetesebb vizsgálat után észlelhetőek. A korrodálódó szerelékeket (koptató/húrláb csavarjai, rugói) új, rozsdamentes változatra cseréltettem. Ezektől eltekintve a hangszeren minden gyári. Egyetlen esztétikai hibája (gyári hiba), hogy a nyaki hangszedőnél a koptató oldalt púposabb.
Adom hozzá továbbá a gyári tweed tokját, amely a szobát egyszer sem hagyta el, a hangszert más tokban szállítottam, az ár ezt is tartalmazza.

AZ ÁR NEM ALKUKÉPES, CSERE NEM ÉRDEKEL!

Megtekinthető/kipróbálható előzetes egyeztetést követően Budapesten vagy Hajdúdorogon. Érdeklődni a mellékelt telefonszámon lehet. Ha nem venném fel, írj SMS-t és visszahívlak!
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »