BOSS GT1000 effekt prozessor

January 23, 2021, 3:22 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Sziasztok, Eladó egy kb fél éves minimálisan használt csúcskategóriás effekt processzor..
Csere , igényes hangszerbeszámítás érdekelhet...
Érdi üzletünkben Roland Boss és Cort termékekre

garantáltan a legjobb árat ajánljuk,ill ott is lehetséges hangszerbeszámítás.

/pl a sláger termékeink.. Boss GT 1000,Boss ME80, Boss GR 55, Boss SY 300, Boss Katana, Roland Blues Cube,

Boss RC1,Boss RC30,Boss RC 300,..stb
Az alábbi hangszermárkák érdekelnek:

/Marshall, Laney, Vox, Line 6 ,Fender, Korg, Tama,Sonor, Yamaha,Squier,Ibanez,Roland,Boss, Cort,Shure, Akg, Sennheiser,Peavey,


LEÍRÁS
Csúcsminőségű gitárerősítő/effektprocesszor kompromisszumokat nem ismerő hangminőséggel és páratlan zenei kifejezőerővel
Piacvezető 32 bit-es AD/DA átalakító, 32 bit-es lebegő pontos processzálás és 96 kHz-es mintavételezési frekvencia
Egyedi tervezésű, új generációs BOSS DSP generátor kifejezetten zenei alkalmazásokhoz
AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) technológia, amely a BOSS elismert Tube Logic megközelítését emeli át a digitális gitáreffekt-processzorok világába, természetes játékérzetet biztosítva minden külső készülékkel
Az AIRD technológiának köszönhető, aprólékosan kidolgozott rendkívül kifejező erősítőhangzások
Rengeteg beépített effekt, beleértve a DD-500, MD-500 és RV-500 pedálokból közvetlenül átvett algoritmusokat, valamint a BOSS MDP effekteket egyaránt
Effektek és erősítők számos soros és párhuzamos kombinációja
Ultragyors patch váltás és Carryover funkció a Delay/Reverb effektekhez
Innovatív Stompbox funkció, amely megkönnyíti az gyakori effektbeállítások használatát, sok különböző patch esetében
Nagyméretű kijelző, egyszerű kezelés hat egyénileg kijelölhető potméterrel
Tíz konfigurálható lábkapcsoló, beépített Expression pedál és színes LED indikátorok
Nagy felbontású hangoló két kijelzési móddal, valamint monó és polifonikus működéssel
6,3mm-es Main kimenetek és XLR Sub kimenetek független AIRD Output Select beállításokkal, illetve loop lehetőségek külső sztereó és monó effektekhez
Vezérlés külső lábkapcsolókkal, Expression pedálokkal, valamint MIDI-n és USB-n keresztül
Beépített Bluetooth funkció a vezeték nélküli szerkesztéshez iOS és Android mobilkészülékről
USB audió/MIDI interfész a számítógépes felvételkészítéshez és szerkesztéshez


Páratlan hangminőség

A GT-1000 jelenleg a BOSS legfejlettebb erősítő/effektprocesszora, kompromisszumokat nem ismerő hangminőséggel. Ez a valaha gyártott első olyan gitár multi-effekt, amely 32 bit-es AD/DA átalakítást, 32 bit-es lebegő pontos processzálást és 96 kHz-es mintavételezési frekvenciát használ. A kifejezetten zenei felhasználáshoz kifejlesztett, vadonatúj DSP generátor háromszor hatékonyabb a korábbiaknál.

Ennek köszönhetően minden eddiginél részletgazdagabb hangzást hoz létre és megkönnyíti a hangszínek gyors beállítását rengeteg paraméter tekergetése és mikroszkópikus EQ beállítások nélkül. Ha meguntad azokat az erősítő/effektprocesszorokat, melyek akadályozzák a kreativitás szabad kibontakozását, vegyél egy új lendületet és próbáld ki GT-1000 készüléket.



AIRD: A digitális erősítő-processzálás forradalma

A GT-1000 a BOSS átütő AIRD technológiájával olyan erőt képvisel, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt. A megújult Katana, Waza és Blues Cube erősítőktől átvett Tube Logic koncepció alapján az AIRD rugalmasság és felhasználhatóság terén új magaslatokba emeli az erősítő-processzálást.

A gitárosok által közkedvelt csöves erősítőkre interaktivitásuk miatt igazi hangszerként tekinthetünk. A Tube Logic filozófia pont erre az interaktív viselkedésre koncentrál és már számos önálló erősítőben bizonyította hatékonyságát. Számos kihívással kellett szembenéznünk, amikor megpróbáltuk átemelni ezt a technológiát egy gitárprocesszorba, hiszen a gitárosok ezeket a legkülönbözőbb külső erősítőkkel használják, melyek más-más karaktert adnak a hanghoz. Erre a kihívásra a BOSS az AIRD kifejlesztésével válaszolt, mely biztosítja, hogy a GT-1000 átütő hangzása bármilyen összeállításban változatlan maradjon.



Muzikális megszólalású gitárerősítők az AIRD jóvoltából

A GT-1000 rengeteg kifejező gitárerősítő hangzást tárol, melyek mindegyike az ARID technológiát alkalmazza. A hagyományos modellezéssel szemben az AIRD újra alkotja a csöves erősítő alkatrészeinek bonyolult kölcsönhatását a gitárbemenettől egészen a hangszóróig. Ennek eredménye az a komplex rendszer, amely végül egy csúcsminőségű csöves erősítőnek megfelelő élő, lélegző hangszert hoz létre.

Az AIRD lényegét az erősítő/hangszóró reaktív kapcsolata jelenti, mely dinamikaérzet és zenei kifejezés terén kulcs fontosságú a csöves erősítők esetében. Ez az eleven kapcsolat tölti meg élettel a GT-1000 erősítőhangzásait és ezáltal válik a gitárhang rendkívül kifejezővé. Az AIRD-nek köszönhetően mindig jól kézben tartható a hang, ami tökéletesen belesimul a zenébe, így olyan zenei élményben lehet részünk, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt egy digitális gitáreffekt-processzorral.

A GT-1000 rengeteg eredeti BOSS erősítőt tárol a legkülönbözőbb gitárstílusokhoz, a super-clean-től az ultra-heavy-ig. A dinamikus, részletgazdag hangzáshoz számos erősítőtípus használja a Multi-Dimensional Processing (MDP) technológiát, amely képességek terén vetekszik az analóg konstrukciókkal. Historikus csöves erősítők is helyet kaptak a processzorban, a vágyakat ébresztő vintage kombóktól a modern high-gain erősítőfejekig. Egyetlen Patch két erősítőt is használhat egyszerre, ami lehetővé teszi a váltást két hangzás között, erősítők összeolvasztását komplex hangzásokhoz vagy nagy, kiterjedt hangzások elérését sztereó összeállításokhoz.



Optimális hangzás minden helyzetben

Az AIRD-nek köszönhetően a GT-1000 tökéletesen működik együtt minden kreatív összeállítással, így a kiváló hangzás és játékérzet minimális beállítással érhető el. A rengeteg AIRD Output Select típussal a GT-1000 tökéletesen hozzáilleszthető minden külső készülékhez, legyen szó gitárerősítő bemenetről, egy külső erősítő effekt Return kimenetéről, végfokról, DAW szoftverről vagy széles-sávú monitorrendszerről.

Az AIRD minden szinten integrálva van a GT-1000 erősítőtípusaiban, így az autentikus hangzás és interaktív játékérzet adott, függetlenül attól, hogy milyen eszközhöz csatlakoztatjuk a GT-1000-et. Továbbá, mivel különböző AIRD Output Select beállításokat használhatunk a Main és Sub kimeneteken, a hangzás egyszerre optimalizálható két külső célhelyhez, például egy gitárerősítő bemenethez és egy külső PA rendszer közvetlen meghajtásához. A GT-1000 kimenetek rendelkeznek független Ground Lift funkcióval is, ami csökkenti a zajokat, amikor külső készüléket csatlakoztatunk.



Kivételes effektek

Ahogy egy csúcsminőségű BOSS processzortól elvárható, a GT-1000 is rengeteg kiváló effektet tárol, beleértve Overdrive és Distortion effekteket, valamint olyan speciális effekteket is, mint a Slicer, Slow Gear és sok más. Ezek közül számos effekt használja a BOSS MDP technológiát, amely intelligensen követi a játékdinamikát és játék-regisztereket a tökéletes hangzás eléréséhez. A DD-500 Digital Delay, MD-500 Modulation és RV-500 Reverb pedáloktól átvett, fejlett algoritmusok is helyet kaptak a processzorban, valamint az AD-10 pedálnál megismert, kifinomult Acoustic Resonance processzálás az elektro-akusztikus gitárok számára.

Az erősítőtípusokat és effekteket konfigurálhatjuk sorosan vagy párhuzamosan, a jelút pedig több ponton szétválasztható vagy összekeverhető. A fejlett DSP-nek köszönhetően a Patch-ek váltása rendkívül gyorsan végezhető el, és ráadásul Delay/Reverb Carryover is alkalmazható. Mindezek mellet két effekt loop is rendelkezésre áll, kedvenc külső effektprocesszorok és előerősítők csatlakoztatásához.



Modern megjelenés, egyszerű szállítás

Egy mai koncertező zenész számára fontos, hogy a lehető legkönnyebben utazzon. A BOSS erre is nagy figyelmet fordított. Ebben a kategóriában más processzorokkal összehasonlítva a GT-1000 kompakt, modern kialakítása megkönnyíti a szállítást és használatot. A fémház erős, de egyben könnyű is, számos szabadon címezhető lábkapcsolóval és egy integrált Expression pedállal. A GT-1000 számára kifejlesztett, csökkentett méretű és súlyú lábkapcsolók a működés és tartósság terén, a BOSS-tól megszokott minőséget képviselik.



Jól áttekinthető kezelőfelület

A GT-1000 nagyméretű kijelzőjével és hat kapcsoló-potméterével a hangszínek létrehozása és beállítása egyszerű és hatékony. Négy különböző Play képernyőn tekinthetjük át a különböző Patch funkciókat, a potmétereket pedig saját elképzelés szerint konfigurálhatjuk meghatározott paraméterek azonnali eléréséhez. Szerkesztéskor áttekinthetően jelenik meg a jelút, egyszerű az effektblokkok kiválasztása, paraméterek beállítása és a sorrend megváltoztatása. A kiválasztott effekt elérhető paramétereit megjeleníthetjük Layer-ek formájában, így egyszerre áttekinthető minden a képernyőn.

Egy GT-1000 egyik innovatív tulajdonsága, hogy lehetővé teszi bármelyik effekt “Stompbox˝-ként történő mentését. Egy Stompbox paraméterbeállításai minden olyan Patch-ben visszatükröződnek, amely használja azokat, mintha ténylegesen különböző pedálokat használna. Ez főleg olyan effektek esetében ideális, melyek legtöbbször ugyan azt a beállítást használják, de ritkán előfordul, hogy kisebb változtatást igényelnek. Most ezeket a változtatásokat gyorsan és egyszerre végezhetjük el több Patch-re, így nincs szükség a továbbiakban az egyes Patch-ek egyenként történő beállítására.



Átfogó vezérlés az élő koncerteken

A tíz lábkapcsolóval és egy lábujj kapcsolóval ellátott Expression pedállal a GT-1000 mindenre kiterjedő, kreatív vezérlést biztosít színpadon és stúdióban egyaránt. Ha ez sem elég, további vezérlési lehetőségeket is támogat külső lábkapcsolókkal, pedálokkal, illetve MIDI-n és USB-n keresztül. Alapbeállításként a lábkapcsolók a Patch-ek kiválasztását, Patch bankok váltását végzik, valamint három kijelölt vezérlés működtetését biztosítják. A lábkapcsolókra azonban tetszés szerint, szinte minden funkció kijelölhető, beleértve az effekt ki/bekapcsolást, Tap Tempo-t, paraméter beállítást, rendszer beállítást stb.

A GT-1000 kapcsoló-potmétereivel és hatékony Assign Matrix képességével a vezérlés címzések elvégzése gyors és egyszerű. A kapcsolók felett található, működési státuszt jelző LED-ek fénye is megváltoztatható, illetve egy Play képernyő opcióval egyszerűen jeleníthetjük meg az aktuális kapcsoló címzéseket.



USB Audió/MIDI és vezeték nélküli szerkesztés Bluetooth kapcsolaton keresztül

A GT-1000 jól elrendezett kezelőfelületével egyszerűen működtethető a processzor, de a dolgok még egyszerűbbé válnak, ha egy okostelefont vagy tabletet használunk. A GT-1000 elsőkét használ beépített Bluetooth funkciót a profi erősítő/effektprocesszorok világában, ami lehetővé teszi, hogy egy IOS vagy Android mobilkészülékkel, vezeték nélkül kezeljük a hangszíneket egy dedikált BOSS Tone Studio alkalmazás használatával. Otthon vagy színpadon egyaránt, kényelmesen tekergethetjük a GT-1000 processzor potmétereit egy mobilkészülékkel anélkül, hogy le kellene hajolni a pedálhoz. A GT-1000 beépített Looper-ével felvett riff segíthet beállítani kívánt hangzást az adott helyszínen a közönség pozíciójából hallgatva.

A GT-1000 rendelkezik egy USB audió/MIDI interfésszel is, amely többcsatornás audió működést tesz lehetővé a rugalmas számítógépes felvételkészítéshez vagy re-amping alkalmazásához. Továbbá USB-n keresztül is szerkeszthetjük és rendszerezhetjük a hangszíneket a Mac és Windows számítógépeken egyaránt használható BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverrel.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »