Doepfer Dark Energy 2 analog-synthesizer

February 16, 2019, 1:28 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Sziasztok!

Eladásra kerül Doepfer Dark Energy II - 100%-osan Analóg Semi-Modular szintetizátorom. Nagyon agresszív és vintage hangzás jellemzi. Rengeteg modulálciós opció van ebbe a látszólag is és egyszerű dobozba beleszerelve, kábel segítségével az input/outputokon vagy a nyákon lehet ezeket a változtatásokat elérni. A Doepfer oldalán részletesen le vannak írva a lehetőségek. Páratlan minőségű szerkezet, tökéletesen működő potik és input/outputok.
Jár hozzá az eredeti táp, eredeti monó kábel a hanghoz (kisjack - nagyjack). MIDI jelküldési opció adott. Több infóért irjatok vagy keressetek rá az eszközre.

Csere nincs kizárva és be is számítok más eszközöket, többnyire jobb minőségű poly szintetizátorokat (modul vagy billentyűs).

Kipróbálni Stúdiómban lehet, korrekt körülmények között I. kerületben, 18.00 óra után. Irányár 91.000 HUF (alkuképes). Új eszköz ára boltokban 148 500 HUF.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »