Marshall 6100 LM gitarreverstärker-kopf

November 23, 2018, 12:13 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

100W fullcső. Felezhető, negyedelhető teljesítmény. 3 csatorna (Clean, Crunch, Lead). Fémből készült, gyári háromállású elpusztíthatatlan lábkapcsolóval lehet a csatornák között váltani (jár hozzá). Csatornánként 3 hangszínszabályzó, volume poti. Master volume, presence, effect szabályzó. A csatornák közt az erősítőn is tudsz váltani. Soros és párhuzamos effekt loop. A Crunch és a Lead csatornán Gain poti. MIDI-in aljzat.Power
Select Switch (4 vagy 2 cső dolgozik). Pentoda/Trioda switch. Természetesen hibátlan, negyedelt teljesítménynél is pusztít. El kell jönni, meghallgatni (1960A ládán). Az ár azért ennyi, mert sürgős. A tény: az elmúlt egy évben kb. 2 órát ment. A külsőn vannak apró sérülések a bőrözésen, a korrektség kedvéért. Anno Satriani is használt ilyen erősítőt. Ha nem érsz el telefonon, visszahívlak.Csere, beszámítás nem érdekel, csak KP.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »