Washburn N2 - Nuno Bettencourt Signature e-gitarre

November 17, 2018, 10:44 pm

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó ez a nagyszerű Washburn N2 Nuno Bettencourt Signature gitár. Mostani projectjeimbe nem fér bele és egyszerűen sajnálom, hogy a sarokban áll. Sok koncertet látott jól sikerült darab 2005-ből. Van pár lakkbenyomódás és 2 csavarluk rajta (lásd a képeket), de összességében nem látványosak, még mindig nagyon csajozós darab ezen apró hibák ellenére is :)
A pickupok cserélve lettek. Az eredeti Bill Lawrence hídi pickup nekem nem jött be, lecseréltem egy DiMarzio Dual Soundra (Super Distortion felezhető verziója), így megjött a harapós hang amire vágytam, az eredeti semmilyen hangú Washburn nyaki pickup helyébe egy Bill Lawrence L500 került, ez nagyon bugyborékolós, meleg, felezve stratós, nagyon nagy változás az eredetihez képest, imádós kategória.
Tremolókar és hátsó borítás a rugókra természetesen megvan. 9-es Elixír húrokkal beállítva, alacsony húrnyomással. Tremoló rendben van.
Speckók:
Test : hárs
Nyak : juhar
Fogólap : rózsafa
Bundok : 22
Nyereg : satus
Nyereg szélesség : 43mm
Menzúra : 25.5˝
Pickupok : hídnál Dimarzio Dual Sound, nyaknál Bill Lawrence L500
Bridge : Floyd Rose Special
Elektronika: 3 állású pickup váltó kapcsoló, 1 hangerő poti, ami push-pull, kihúzva felezi a hangszedőket
Szín : natúr lakkozott
Ésszel megfogalmazott alkura vevő vagyok, cserebere lehetséges, most leginkább Strymon Blue Sky pedál érdekelne, de ha elkápráztatsz valamivel, lehet, hogy működhet :))
Átadás személyesen Dunavarsány - dél Budapest, hétfő és keddenként Óbuda. Posta lehetséges, előreutalás után postaköltség fejében.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »