Mesa Boogie Single Rectifier Rect-o-verb gitarreverstärker-kopf

September 12, 2018, 9:50 am

Guter Zustand [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy jó állapotú 2 csatornás, konténerben tárolt Mesa Boogie Single Rectifier Rect-o-verb 50w fullcsöves gitárerősítő fej gyári 3-as lábkapcsolójával együtt.(csatorna;reverb; solo)
1994-körüli első szériás fejről van szó, így a tiszta csatornán két mód van: Clean/Pushed, és a torz csatornán is kettő: Vintage/Modern.
Csatornánként független: Gain, Treble, Mid, Bass, Presence, Reverb and Master. +SOLO kiemelés, ami a lábkapcsolóval aktiválható.
Mint az a nevéből is kiderül, beépített reverbbel rendelkezik, aminek mértéke csatornánként állítható, és lábkapcsolóval kapcsolható.
Eu trafós, így nem kell tartani buherálástól. A fejet Mákos szervizelte mindig, utolsó csőcsere 1 éve volt. Az elmúlt 1 évben kb heti 1x volt bekapcsolva otthon, így nem lett széthajtva.Jelenleg: 2x6L6, 5x12AX7 van benne.
Kimenetei: 8-4-4Ohm

További infót és képeket tudok még küldeni. Elég ritka típusról van szó, nem valószínű, hogy még 1 szembe jön veled az utcán. Aki a tipikus amcsi Mesa soundot keresi, annak tökéletes választás.
Kipróbálni nagy hangerőn a 11. kerületben lehet akár különböző ládákon(peavey,marshall..); kisebb hangerőn a 3. kerületben.
Az ár irányár.

Csere csak AXE FX II-revagy Kemperre ráfizetéssel.

Test lesen »
Die Ratings in Tests erreicht: Punkt



Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »