Gibson Epoch LP, Les Paul Baldwin e-gitarre

April 10, 2019, 11:26 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Gibson Epoch LP, Les Paul Baldwin - Epoch Electric LP Guitar Single Cutaway -Black Solid body electric guitar with Classic Gibson humbucker pickups, Rosewood fretboard, Features pickup selector switch, Tone and volume controls
Gibson Epoch LP, Les Paul Baldwin Gitár eladó fekete Solid body testtel klasszikus Gibson humbucker pickupökkel rózsafa fogólappal, jó áron és a kora ellenére elképesztően jó állapotban pár helyen látható kopás mellett pár helyen még fólia is van a gitáron, a nyakállító pálca takarólemezen és az elektronika takarólemezen. Elképesztően dögös, klasszikus gibson hot hang szól át a pick upökön és egy különleges, történelmi érzés, különleges élmény már maga a gitár kézbe vétele is. A Gibson ezt a Baldwin projektjében közösen gyártotta egy múlt századi edukációs, oktatási program keretén belül és a kis költségvetésüeknek készült gitárok hamar kedveltek lettek és híressé váltak mivel azt aminőséget és hangot képviselték mint a most már negyed-fél milliós értékű Les Paul Gibson társaik.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »