JOYO PXL Live pedálvezérlő pedal

July 5, 2018, 7:40 pm

Brandneu
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Én áttértem multira. Ha sok a pedálod ez rohadt sokat segít. Nincs több tánclépés és az erősítőd csatornáit is válthatod vele. 4 pedált előre, 4-et pedig hátra köthetsz, de egybe is vonhatod őket. Nagyon egyszerűen programozható. 2 perc alatt rá lehet jönni mi micsoda. 32 beállítást tudsz tárolni. Addig sokan el se tudnak számolni. Van rajta MIDI is, de én ahhoz hülye vagyok, úgyhogy nem használtam, viszont megnyugtató volt, hogy van. Műszakilag tökéletes, egy büdös karc sincs rajta. Bolti állapot. Alig használtam. Doboz, leírás, minden van hozzá. A bolti ár 82.000Ft, most jóval olcsóbban hozzá juthatsz. Alkudni ebből már nem akarsz. Csere nem érdekel most. Köszönöm. Postaköltség benne van az árban előre utalás esetén.

U.i.: Tudok hozzá adni olcsón jópár patch kábelt és az erősítő kapcsolgatásához szükséges kábelt (2mono1stereo), ha szükséges. Ez megegyezés kérdése.

Itt írj vagy sms-t küldj! A telefont hajlamos vagyok nem felvenni.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »