- CG Winner W-777 1980 Japan Vintage akustikgitarre

June 22, 2018, 9:24 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Sziasztok!
Egy Lawsuit gyöngyszem japánból 1980 09. 10.-i stemplivel a belsejében :D
A Lawsuit érán, az 1960 és 1980 közti időszakot értjük, amikor még büntetlenül másolták japán barátaink a nagy amerikai gitárgyártók hangszereit. Sokszor az eredetivel azonos minőségű hangszert sikerült készíteni persze harmad áron.
CG Winner...alias...Clarence Griffith Winner egy amerikai hangszerész volt, Leo Fender közeli barátja, a G&L cégben munkatársa is volt. Létrehozta ezt a Brandet és kollekciója gitárjait az egyik legjobb japán gyártóval a Matsumokuval készítette el. Mint üzletember marketing szempontjából nem volt sikeres, így a márka a nyolcvanas években eltünt. Ritkaságuk miatt keresettek a gyűjtők körében.
A W-777 modell lényegében egy Martin D-45 kópia....amiknek ugye az ára igencsak belenyal a 3 millió Forintos kategóriába!!
Master Grade minőségű fenyő fedlap....nagyon finom aprólékos abalone kagyló szélzárással, még a nyak körül is. Egyenes..nincs kiszáradva.
Káva és Hátlap Jacaranda, ami mára egy fokozottan védett Brazil rózsafa fajta, már nem készítenek belőle. 3-as tagolt hát, a közepe gesztenyefa...ahogy kell. :)
Mahagóni C profil nyakkal. Rózsafa fogó, blokk inlay.
Bundok erdeti, tökéletes állapotúak!
Nagyon szép állapotban van!! Keveset használták...de én bejátszottam, így előkerültek a hangszínek is! :) A Dreadnought gitárokra jellemző gyors indításokkal.
És hogy szól? Megmutatom! A videóban a meghírdetett gitár szerepel:

Új 11-es Dáridó húrokkal...harcrakészen! Tok nincs hozzá
Ha nincs időd várni 40 évet, hogy beérjen a hangszered, próbálj ki egy ilyen öreg japán hangszert is. :))
Posta Ok!
Vagy soproni kiruccanás.
Cserenemkösziszépen!
A nap süssön rátok!!!
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »