TC Electronic Nova System multieffekt prozessor

December 13, 2017, 5:32 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

TC Electronic Nova System: a Nova System a teljes, padló alapú effekt megoldás azoknak az elkötelezett gitárosoknak, akik első látásra felismerik a minőségi eszközöket. Egyedülálló összeállítása olyan funkcióknak, mint a: teljesen analóg, programozható Distortion/Overdrive részleg beállítása és szabályozhatósága, tökéletes választási lehetőségeket biztosítva, akár egy rack felépítésére, akár pedál ˝mozaik˝ kialakítására, vagy csak egyszerűen az audiófölény és egyszerűség végső kombinációjának létrehozására.

A G-System - padló-alapú processzorok királya - által is használt effektekkel: bevethetjük a következő effekteket: kompresszor, EQ, zajzár,torzító, moduláció, pitch, delay és zengető. Már csak egy gitárra meg egy erősítőre van szükség és kezdődhet is az örömzenélés.

Eredeti, analóg torzító áramkör: az, ami annyira rendkívül különbözővé teszi a Nova Systemet, az NDT-Nova Drive Technology - egy olyan új és egyedülálló meghajtó és torzított áramkör, amely, mind a világszínvonalú analóg torzító, mind a digitális overdrive legjobbját tartalmazza.

Ez az igazi kompromisszum-mentes modellezés. Amíg az NDT 100%-an analóg és fizikailag elhatárolt a digitális effektek-től, addig a vezérlő potméterei digitálisak. Ezáltal megszámlálhatatlan beállítást tudsz létrehozni, elmenteni és előhívni - egy expression pedál csatlakoztatásával pedig, akár valós időben is tudod vezérelni. A beállítások széles skálája pedig minden ígényt kielégít a lágy, natúr hangzásoktól a kemény torzításokig.

A TC márkajelzett kíváló minőségű effektekkel - delay, reverb, kompresszor, EQ, modulációs effektek - felszerelt Nova System, egyértelműen bármely gitáros ˝minden-egyben˝ megoldása, aki egyszerűséget szeretne, a minőséghez való ragaszkodás feláldozása nélkül. Mindez remekül programozható és elmenthető 60 felhasználói preset-be.

A 30 gyári beállítás bemutatja mit is tartalmaz a Nova System : remek hangminőséget és effekt kombinációk sokoldalúságát - minden amire egy kompakt eszköztől szükséged lehet és mindezt egy dobozban.
Csere nem érdekel!

Test lesen »
Die Ratings in Tests erreicht: Punkt

Test lesen »
Die Ratings in Tests erreicht: Punkt



Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »