Gear4music San Francisco bass gitarre

April 28, 2021, 3:50 pm

Brandneu
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

A fekete ára: 109900 Ft
A piros ára: 99000 Ft

A Gear4music San Francisco egy nagyszerű vintage stílusú, félakusaztikus basszusgitár, amely egyedülálló megjelenést és lenyűgöző hangot kínál. A stílusos, dupla kivágású, félig üreges testet egy trapézhíd és két fedett humbucker fogják össze egy csoportba, ami egy nagyszerű megjelenésű, kiváló hangzású hangszert eredményez. Az Indie, a Rock, a Blues, a Jazz és bármi egyéb számára megfelelő hangzással ez a basszus tökéletes a kezdő és a haladó zenész számára egyaránt. Puhatokot és kábelt adunk hozzá.

Juhar test
fényezett lak bevonat
Ragasztott juhar nyak , szegett, rózsafa fogólappal.
Teljes méret 864mm
Pickups & Hardver Koreai
Hangolók: Die-Cast Geared Chrome

Pick Up: 2 x fedett Chrome Humbucker
Elektronika: 2 x hangerő, 2 x hang és 1 x választókapcsoló
1/4 `jack kábel
Gigbag
Gyáti új, csak rendelésre !








Fontos megjegyzés:

A 2021. Január 1-én hatályba lépő előírások szerint Nagy-Britannia közgazdaságilag, beleértve a vámügyeket is, a Európai Unió szempontjából harmadik országnak fog minősülni. Ez bennünket annyiban érint, hogy az onnan importált termékek vámeljárás alá fognak esni. Erről megkaptuk az első NAV tájékoztatást, melyből azonnal kiderült, hogy amint azt vártuk is, egy rendkívül bonyolult, bürokratikus, idő és költségigényes eljárás el nézünk. Ennek költségeit még nem is látni. Ezt mindenképpen szeretnénk elkerülni. Sajnos azt, hogy egy adott pillanatban melyik terméket honnan és milyen szállítási díjjal lehet lehívni, nem tudni, így sajnos az árváltoztatás jogát továbbra is fenn fogjuk tartani és ahogy eddig is tettük, minden esetben kéjük a érdeklődő vásárlóktól az egyeztetést.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »



verbundene Anzeigen