Ändere auf Deutsch.     DeutschChange to English     EnglishCambiar a español     EspañolÁtváltás magyarra     MagyarZmeňte na slovenčinu     Slovenský

Taylor SB1-X e-gitarre

May 28, 2017, 11:43 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Romania (România)



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy Taylor Solidbody, Made in USA, csodálatos hangú és különleges gitár, gyönyörű clean és crunch hangszínekkel, kemény metálon kívűl gyakorlatilag bármilyen stílusban megállja a helyét. Rendkívűl kényelmes nyaka van, leginkább a Music Man gitárok nyakához hasonlítható. A hangszer teljesen újszerű állapotban van, semmilyen fajta kopás vagy használati nyom nincs rajta, és az eredeti, szintén vadiúj állapotban lévő hardcase - ével érkezik. A test mocsári kőris (swamp ash), a nyak juhar (maple), rózsafa fogólappal, a headstock ébenfából készült, a többi technikai részlet a gyártó leírásában megvan:

www.taylorguitars.com

A használt anyagoknak köszönhetően egy könnyű, de rendkívűl rezonáns hangszer lett az eredmény. Az új ára 1400 -1900 USD között volt. Csere csak minőségi csöves kombóra, Kemperre, vagy Axe fx AX8 - ra érdekel.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »