Roland FP30 set-hangszerbeszámítással is digital klavier

April 16, 2018, 3:48 pm

Brandneu
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE

INKAKTIVE ANZEIGE

Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Hordozható Roland digitális zongora pedállal kottatartóval, vagy állvánnyal is..
Hangszerbeszámítással is. !!A bolti demo darabokra ár megegyezés szerint.
LEÍRÁS
Gazdag, kifejező zongora hang a Roland híres SuperNATURAL Piano hanggenerátorának köszönhetően
88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzet és zenei kifejezés érdekében
Hatékony erősítő és sztereó hangszórók a lenyűgöző hangzáshoz
Fejhallgató kimenet és csendes billentyűzet mechanika, hogy bármikor gyakorolhasson anélkül, hogy a környezetét zavarná
Kompakt méretek és könnyű súly az egyszerű mozgatáshoz
Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat a népszerű zenei alkalmazások - például GarageBand, piaScore, Sheet Music Direct stb. - eléréséhez egy tablet vagy okostelefon használatával.
Dual/Split módok a zenei lehetőségek bővítéséhez és számos kiváló hangszín
Twin Piano mód az oktatáshoz és gyakorláshoz
A beépített SMF felvevővel rögzített dalok mentése USB memóriára, valamint kedvenc WAV és SMF dalok megszólaltatása
Külön megvásárolható állvány és pedál egység klasszikus megjelenés kihangsúlyozásához és az elérhető funkciók bővítéséhez, beleértve a zenei alkalmazásokkal megjelenített kottaoldalak pedállal történő lapozását is
Fehér és fekete színben kapható
Az állvány külön kapható:

KSC-70 fekete/fehér ára: 29900 Ft.

KPD-70 három pedálos kiegészítő ára: 29900 Ft
Csak a zongora ára tartozékok nélkül:203900Ft

A teljes ár állvánnyal és a hármas pedállal: 251900Ft
Olcsóbb hangszer beszámítás lehetséges...
A tapasztalt zongoristát is kielégítő hangzás és billentés

Az FP-30 kivételes tulajdonságai könnyen túlszárnyalják a többi hangszert, ugyan ebben a kategóriában. A Roland zongorák mindent felülmúló hangzása és játékérzete lehetővé teszi a legárnyaltabb zenei kifejezést is, ezért ezek a hangszerek kiváló alapot nyújtanak a zenetanuláshoz és kielégítik a professzionális igényeket is. Az FP-30 fejlett SuperNATURAL Piano hanggenerátorához egy hatékony, beépített hangrendszer és egy új fejlesztésű, kiváltópontos billentyűzet kapcsolódik, amely játékérzet tekintetében felveszi a versenyt a csúcsmodellek Ivory Feel billentyűzetével.

Digitális előnyök a tanulás és kreativitás támogatásához

A hangszerbe épített modern digitális hanggenerátornak köszönhetően az FP-30 túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein. A zongora hangszínek mellett megtalálható orgona, vonós és más hangszíneket a legkülönbözőbb zenei műfajokban használhatjuk, a különböző dob pattern-ek pedig kiváló kíséretet biztosítanak a játékhoz. Eltérő hangszíneket is megszólaltathatunk a két kézzel vagy két eltérő hangszín is megszólalhat együtt a billentyűk leütésekor. A vezeték nélküliBluetooth kapcsolaton keresztül mobil készülékekre telepített különböző MIDI-s alkalmazásokkal képes kommunikáni a hangszer, USB-n keresztül pedig kedvenc dalokkal játszhatunk együtt vagy elmenthetjük a beépített SMF felvevővel készített felvételeket. A Twin Piano mód lehetővé teszi, hogy a tanár és diák ugyan abban a hangfekvésben játsszon együtt a hangszeren. A fejhallgató használatával bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy az zavarná a környezetet.

Egyszerű mozgatás és szállítás

A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A hangszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és mozgatható kisebb helységekben is. Az otthoni használaton kívül, előadók és zeneiskolák számára is rendkívül praktikus ez a hangszer, hiszen zongorák esetében a professzionális tulajdonságok ritkán párosulnak a mobilitással. A hagyományos megjelenést és pedál funkciókat egy külön megvásárolható KSC-70 állvánnyal és KPD-70 pedál egységgel érhetjük el. A hangszer ezekkel kiegészítve is sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy pianínó. A KPD-70 pedál egység nagy előnye, hogy a kottaoldalakat pedállal is lapozhatjuk olyan mobil alkalmazások használatakor, mint a piaScore és Sheet Music Direct.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »